O problema des intalnita in randul celor care achizitioneaza telefoane de la diversi operatori de retele, este legata de faptul ca device-urile vin codate in reteaua respectiva.

Cu alte cuvinte, acest lucru inseamna ca telefonul nu va putea fi utilizat cu o alta cartela ce apartine altei retele de telefonie fata de reteaua de unde smartphone-ul a fost cumparat.

In cazul in care doriti sa schimbati cartela din smartphone cu o alta ce apartine altui operator de telefonie mobila, pentru deblocarea sa puteti cere ajutorul fie direct operatorului de retea, fie unui magazin/service GSM care are posibilitatea de a face acest lucru.

In urma cu ceva timp mi-am achizitionat un telefon mobil de la un operator de telefonie mobile care comercializeaza smartphone-uri blocate in retea. Avand abonament la acestia, evident ca nu am avut nici o problema asa ca nu m-am obosit sa cer o deblocare, deoarece nu avea rost. In prezent mi-am achizitionat si o a doua cartela, telefonul fiind dual sim, insa acea cartela este de la un cu totul alt operator, normal ca nu a fost functionala.

Dupa ce am desfacut cartela si am introdus-o in telefon, am avut surpriza sa observ ca aceasta nu mergea, pe moment uitand complet de faptul ca device-ul era codat in retea. Asa ca in prima faza am crezut ca este o problema cu cea de-a doua cartela, iar dupa ce am solicitat rezolvarea problemei mi-am aminti de faptul ca achizitionasem smartphone-ul blocat in retea.

In prima faza am incercat ca noi toti probabil, sa decodez telefonul prin tot felul de idei gasite pe internet dar evident ca fara succes.

Aveam nevoie cat mai repede de o solutie pentru decodare telefoane, asa ca am cautat pe internet un service GSM care sa ma poata rezolva rapid si in acest fel i-am gasit pe cei de la QuickGSM.ro.

Numai decat i-am si apelat pe acestia, intrebandu-i daca ma pot rezolva cel tarziu a doua zi, iar spre norocul meu, mi-au comunicat ca pot trece pe la ei, chiar in acel moment.

Bineinteles ca in secunda doi m-am pregatit si am pornit spre acestia, iar odata ajuns acolo am fost intampinat cu profesionalism si bunastare, intr-un mediu foarte placut si prietenos.

Totul a decurs perfect, iar telefonul mi-a fost decodat intr-un timp foarte scurt. In plus, daca tot am ajuns la acestia si am observat ca dispun si de accesorii, am zis ca trebuie sa plec cu o husa, casti si altele deoarece oricum aveam nevoie si ma scuteam de un drum.

Sunt extrem de multumit de cei de la QuickGSM.ro, atat in ceea ce priveste serviciile, cat si produsele achitionate si in special prin prisma preturilor care sunt printre cele mai avantajoase. Cu siguranta pe viitor voi apela din nou cu tot dragul la serviciile acestora, deoarece au demonstrat ca stiu cum trebuie sa decurga lucrurile cu un client.

In ceea ce priveste decodarea aparatului dumneavoastra, trebuie sa va prezentati la sediul lor pentru a se face o constatare, dupa care vi se va comunica care sunt metodele de decodare, cat si preturile aferente fiecarei metode in parte.

Exista metode de decodare care se realizeaza prin interfata speciala si care poate fi decodata pe loc, cat si decodari oficiale care se pot realiza pe baza de IMEI, caz in care se va achita decodare iar acesita vor da mai departe catre server o cerere de decodare, urmand calcularea de cod, iar dupa generarea sa, il veti primii printr-un sms.

Mai exista pentru cei care sunt din provincie, acest magazin/service GSM fiind din Bucuresti, posiblitatea de a-si decoda telefonul de la distanta. Pentru device-urile care se decodeaza prin interfata, va fi nevoie de trimiterea acestuia printr-un serviciu de curierat, dupa care se va decoda si trimite inapoi catre client. In ceea ce priveste decodarea pe baza de IMEI, in acest caz clientul va trebui sa faca plata catre contul acestora, urmand comunicarea IMEI-ului printr-un email, clientul primind inapoi acel cod pentru decodare.

Echipa QuickGSM ofera din punctul meu de vedere cele mai bune servicii de decodare, pentru o gama extrem de mare de telefoane mobile, folosindu-se de cele mai noi interfete de citire si decodare retea, astfel incat clientii sa beneficieze de cele mai bune servcii si la preturi foarte accesibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *