Adisaf.ro este cuvantul magic care te-a ajutat sa bei din cupa succesului. Iti aduci aminte si acum, cum te-ai hotarat sa iti deschizi propriul salon de manichiura-pedichiura, daca tot ai investit in cursul aflat la moda, Bio Sculpture si angajatorul nu dorea sa iti mareasca salariul, in schimb iti tripla programarile. Te simteai folosita si ai fost sigura ca vei reusi, daca erai ajutata pas cu pas de oameni priceputi in afaceri si buni cunoscatori ai legislatiei.
Ce a facut acesta echipa de oameni inimosi, care de 18 ani se ocupa de infiintare firme, PFA si SRL?

1. Te-a consiliat cu rabdare. Ore intregi a discutat fiecare membru al echipei in parte, sa te determine sa ai incredere in tine, sa iti semnezi demisia de la fostul loc de munca si sa te pregatesti atent pentru al doilea. In cadrul programului de consiliere ai aflat si actele necesare de care ai nevoie, dar si costurile acestei infiintari.

2. A cautat un sediu social central in Bucuresti, ca pozitia firmei tale sa fie de invidiat si oamenii sa vina la tine sa isi aranjeze unghiile. Ti-a furnizat strategia originala prin care ai depasit consurenta: ai facut in asa fel ca si barbatii sa vine sa isi faca manichiura la tine, prin tehnicile de manichiura masculina aduse in tara si prin produsele ce se adreseaza unghiilor masculine.

3. Te-a consiliat pe toate planurile afacerii tale: management, contabilitate, resurse umane. Ai stiut pas cu pas cum sa procedezi, sa nu pierzi si sa iti dezvolti afacerea.

4. S-a ocupat de administrarea imobilului si a facut-o cu mana de fier, astfel incat niciodata nu ai ramas fara electricitate, iar disfunctiile instalatiilor sanitare au fost remediate rapid.
La brat, tu si echipa ati urcat pe piscurile succesului. Cateodata te gandesti cu toata seriozitatea ca ar merita ca si ei sa fie laudati in mediul online si sa faca parte din topul celor mai bogati oameni din tara, alaturi de tine.

Iti vine sa scrii pe cartile de vizita numele firmei, la care sa adaugi by Adisaf.ro.
Datorita lor ai reusit sa strangi bani multi in cont, sa iti cumperi casa si masina, apoi ti-ai facut o familie si fiindca te-ai gandit sa faci un copil, ati hotarat de comun acord sa sistati activitatea firmei, ca sa eviti stresul si sa te pregatesti emotional pentru statutul de mamica.

Da, vrei din tot sufletul sa ii acorzi timp copilului vostru si familie si esti hotarata sa stai acasa, pana cand el va avea 3-4 ani, iar bona sa vina mai tarziu in viata lui. Gandesti logic, asa cum trebuie sa procedeze orice parinte. Banii se fac, dar formarea copilului in primii ani de viata este mult mai importanta decat ei. Micutul trebuie sa va simta aproape, sa creasca inconjurat de iubirea voastra.

Nu renunta definitiv la firma, fiindca tot Adisaf.ro te poate ajuta la inchidere firma fara activitate pentru un timp, timpul atat de necesar familiei, apoi le poti solicita din nou reinceperea formalitatilor de reluare a activitatii.


Cu ei trebuie sa mergi la sigur, fiindca stiu exact ce au de facut, sunt onesti si tarifele practicate sunt cele mai mici de pe piata.
De 18 ani, echipa de profesionisti de la Adisaf.ro a reusit sa:

-infiinteze mii de firme, SRL-uri sau PFA-uri la cererea clientilor, dupa consiliere.
-sa caute si sa gasesca sediile sociale cele mai bune din Bucuresti pentru cei care doresc sa isi deschida o firma, dar nu au si un sediu potrivit
-sa obtina cesiune capital social
-mutarea legala a sediului social
-administrare imobil firma sau PFA
-desfiintare firme care nu au activitate.

Fii linistita, viitoare mamica, fiindca firma pe care ai condus-o cu atata pricepere isi va inceta legal activitatea pentru perioada prevazuta legal datorita demersurilor firmei prezentate mai sus.
Fiindca ai avut suportul firmei prezentate mai sus ai reusit sa detii pozitii frutase in topul furnizorilor de servicii de profil si iti doresti ca la intoarcere sa iti reiei activitatea de la nivelul la care ai lasat-o.

Adisaf.ro ajuta toti oamenii care isi doresc propriile lor afaceri sa porneasca de la inceput si sa treaca prin toate etapele care consfintesc dezvoltarea acesteia, iar cand se impune, sa inchida firmele fara activitate.
Milioanele de clienti care au putut dezvolta afaceri datorita implicarii firmei prezentate mai sus sunt 100% multumite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *