Husele pentru scaune, impreuna cu husele pentru canapele si cele pentru paturi, intra la categoria accesoriilor pentru locuinta care nu ar trebui sa iti lipseasca. Sunt foarte practice si utile, dar in acelasi timp, estetice. Ele iti ofera un look nou, elegant si chiar rafinat locuintei, daca le alegi cu grija, in functie de modelul mobile si de culoarea acesteia. Sunt surprinzator de eficiente si chiar te pot lasa fara cuvinte, daca vei stii sa le imbini in imaginea de ansamblu. Le-am descoperit si eu recent, de ce sa mint, dar atat de mult mi-au castigat admiratia, incat nu puteam sa nu va vorbesc si voua despre ele.
Eu am gasit cele mai bune huse scaune pe CasaMoise.ro – site care ofera clientilor produse de top, la preturi accesibile. Husele acestea te ajuta sa imbraci scaunele de acasa, intr-o ‘’haina’’ foarte chic si rafinata, care vor schimba complet decorul bucatariei tale, de exemplu. Si, mai mult decat atat, vor proteja suprafata scaunelor pentru mai mult timp. Poti oricand sa dai husele jos si sa le speli, daca simti nevoia sa faci acest lucru sau daca se murdaresc. Iar ele vor proteja suprafata scaunelor, pastrandu-le aspectul nou pentru mult mai mult timp.


Mi-a placut acest concept, inca de cand l-am descoperit. Si bineinteles ca am vrut si eu sa ma bucur de el. Mi s-a parut o idee chiar grozava sa iti protejezi scaunele cu ajutorul acestor huse, care au rol util si estetic. Mi-am achizitionat si eu cateva seturi, pentru ca mi s-a parut interesanta ideea si am vrut sa experimentez, pe propria bucatarie, aceste accesorii. Dar nu este obligatoriu sa le folositi doar in bucatarie – puteti sa imbracati orice scaun, indiferent ca se afla in living, in dormitor sau pe terasa din fata casei. Mai concret, oriunde ai un scaun, poti sa il imbraci intr-o husa speciala.

Atunci cand mi se mai intampla sa descopar produse noi, care mie chiar mi se par bune si utile, aleg sa vobesc despre ele si prietenilor apropiati sau rudelor si chiar si celor care ma urmaresc si ma ‘’citesc’’pe blog. Lucrurile bune merita impartasite si cu altii – aceasta este premisa mea. Si asa voi proceda de fiecare data, in ceea ce ma priveste. Vorba aceea, dar din dar se face Rai si mie chiar imi place sa impartasesc din experientele proprii. Cred cu tarie in aceasta zicala si ma ghidez dupa ea. Iar husele de scaun de pe CasaMoise.ro nu vor face exceptie de la regula, deoarece produsele lor m-au cucerit de la prima vedere (motiv pentru care am si revenit cu ceva comenzi ulterioare).

Si pentru ca sunt multe oferte care asteapta sa fie descoperite, nu iti ramane decat sa accesezi site-ul CasaMoise.ro si sa cauti produsele care iti fac cu ochiul. Daca vreti sa va achizitionati huse pentru scaune, parerea mea pentru voi este sa nu va multumiti cu orice – alegeti calitatea inaintea cantitatii si mizati mult pe rezistenta materialului din care acestea sunt realizate. Un material rezistent iti va garanta ca investitia facuta este una pe termen lung si nu vei iesi in pierdere cu banii. Si inca un sfat: orienteaza-te catre materiale care sunt prietenoase cu pielea, adica bumbac, in sau saten de calitate superioara, care nu irita pielea. Apoi poti sa te orientezi catre modelul si culoarea preferata si nu iti mai ramane decat sa te bucuri de husele potrivite pentru scaunele tale, fie ca le ai amplasate in bucatarie, living, hol sau terasa.

Sunt foarte curioasa sa stiu daca voi stiati de aceste huse si de avantajele pe care acestea le ofera. Ce parere aveti despre ele? Vi se par utile? Sunt mai degraba practice sau sunt doar cu rol estetic? Eu consider ca acestea au cate putin din fiecare si nu reprezinta un moft, cu probabil unii oameni le considera, ci mai degraba caut sa le vad intai rolul util, pentru care au fost create inca de la inceput. Privind partea mereu buna a lucrurilor, vei vedea ca te vei bucura mai mult de fiecare produs pe care il achizitionezi pentru locuinta ta si abia atunci le vei intelege, cu adevarat, rostul. Eu sunt pro huse pentru scaune, dar astept si parerile voastre, ca sa putem sa dezbatem impreuna acest subiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *