Doamnelor, haideti sa recunoastem: toate ne dorim un par frumos si sanatos, care sa fie si usor de aranjat, in acelasi timp. Indiferent de culoarea parului (fie ca e vopsit sau natural) sau de tipul acestuia (drept, cret, ondulat), un lucru este cert: parul sanatos si ingrijit mereu va atrage priviri admirative. Dar oricat ne-am dori toate asa podoaba capilara, doar cele care avem o rutina stricta de ingrijire a acesteia ne putem bucura, cu adevarat, de asa o minunatie. Nu stiu despre alte fete, dar in ceea ce ma priveste pe mine, nu ma abat niciodata de la rutina mea de ingrijire a parului. Ce presupune ea? Ce produse folosesc? Va lamuresc imediat!

Inainte de a specifica exact ce produse folosesc, trebuie intai s ava mentionez de unde mi le achizitionez. Indiferent de pret, eu imi cumpar produsele de ingrijire pentru par de pe Beauty4ever.ro – site care pune la dispozitia clientilor doar produse cosmetic profesionale, la preturi foarte bune. Pe site-ul lor sunt convinsa ca voi gasi mereu produsele de care parul meu are nevoie, fara exceptie. Mai mult decat atat, fiind vorba de un magazin online, pot sa fac linistita cumparaturile la orice ora doresc eu, iar produsele imi sosesc cat de repede pot prin intermediul unui curier rapid, direct acasa.
Asadar, ce trucuri folosesc eu, ca sa am un par stralucitor si matasos? Prima regula, de la care nu ma abat: folosesc sampon si balsam din gama aceeasi gama de produse profesionale, deoarece acestea sunt singurele produse care ofera rezultate garantate, inca de la o prima utilizare, datorita ingredientelor active care intra in compozitia acestora. Insa eu consider ca samponul si balsamul nu sunt suficiente, de aceea ma asigur ca apelez si la o masca de par, intens hidratanta sau la un ulei / ser de par, pe care le adaug la rutina mea de ingrijire. Eu folosesc cea mai buna masca Nook, o masca tratament hidratanta, care nu ma lasa niciodata la greu! Datorita ei, parul meu este mai stralucitor ca niciodata.


Daca stau bine sa ma gandesc, aceasta masca este arma mea ‘’secreta’’, care ma ajuta sa am o podoaba capilara demna de invidiat. Mastile profesionale pentru par sunt esentiale, deoarece acestea au o actiune mult mai profunda asupra parului, decat samponul sau balsamul, de exemplu. De aceea, eu folosesc macar odata pe saptamana o masca Nook, ca sa ma asigur ca ofer parului meu ingrijirea de care acesta are nevoie. In plus, ii asigur necesarul de ingrijire, de care are nevoie, mai ales pentru ca eu sunt dependenta de placa de par, la care pur si simplu nu pot renunta.
Produsele disponibile pe Beauty4ever.ro le-am recomandat deja rudelor si prietenilor apropiati, dar le-as recomanda oricand, oricui, deoarece acestea sunt cu adevarat eficiente, isi fac treaba cum trebuie si sunt si la preturi foarte bune, deoarece raportul calitate / pret este unul foarte corect.

Cu toate ca produsele profesionale de ingrijire a parului sunt ceva mai scumpe, sa stiti ca ele isi merita investitia. De ce? Aceste produse au ingrediente active, care patrund in structura firului de par si il repara de la interior. Astfel de ingrediente nu se regasesc in produsele mass market.

De aceea nici nu vedem rezultatele dorite, atunci cand folosim produse pe care le gasim in orice magazin. Ele nu au in compozitia lor ingrediente active, care sa patrunda in structura firului de par. Si chiar daca le folosim pe termen lung, efectele sunt aproape nule. Eu mereu prefer produsele despre care am siguranta ca fac ceva, chiar daca asta inseamna sad au mai multi bani pe ele. Este o investitie pe termen lung, pe care eu mi-am asumat-o mereu si nu mi-a parut rau pentru alegerea facuta.

Si chiar daca, datorita produselor profesionale, am avut rezultate vizibile inca de la prima utilizare, niciodata nu am renuntat la ele. Daca sunt folosite pe termen lung, acestea vor oferi parului rezistenta sporita la razele ultraviolet, vant, temperaturi scazute sau chiar la socuri termice (placa de par, ondulator, feon). In concluzie, parul se nu se va mai deteriora asa usor, va fi mai rezistent la factorii poluanti care ii pot afecta aspectul, dar in acelasi timp va fi mai stralucitor si mai matasos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *