Multi dintre fotografii din ziua de azi iti vor promite marea cu sarea, dar adevarul este ca foarte putini sunt cei care ofera servicii profesionale de calitate si rezultate care iti vor intrece toate asteptarile. Pentru a evita orice fel de surpriza neplacuta, fie ca este vorba despre nunta ta, botezul copilului sau o aniversare, eu iti recomand serviciile profesionale Cotea Razvan, care iti ofera si un pret fotograf nunta foarte bun, care reflecta in totalitate calitatea serviciilor sale. Am avut placerea sa il cunosc personal pe Razvan si sa ma conving, de unul singur, de calitatea serviciilor sale si de profesionalismul sau.

Pot spune ca l-am descoperit intamplator, prin mediul online, atunci cand si eu eram in cautare de servicii foto profesionale. M-a impresionat foarte mult portofoliul sau, care este disponibil online pentru toti cei care isi doresc sa ii descopere munca, pe care o practica cu mare drag. Portofoliul online al unui fotograf este o idee excelenta, deoarece in acest mod clientul isi poate forma o parere despre modul de lucru al acestuia si pot chiar ajunge sa ia o decizie in ceea ce il priveste pe fotograful respectiv. Cel putin asa au stat lucrurile in cazul meu cu Razvan.


Fotografiile sale m-au impresionat profund, deoarece surprind cadre foarte clare, expresive si viu colorate. In plus, transmit emotia de pe chipul celor suprinsi in fotografii, iar acest lucru este demn de luat in considerare, atunci cand suntem in cautarea fotografului ideal. Daca simtiti emotie, atunci cand priviti fotografiile, mai mult ca sigur ati gasit fotograful ideal. Eu asa m-am ghidat mereu si pana acum, vad ca intuitia mea nu m-a dezamagit niciodata. Este un sfat pe care il impartasesc cu voi, cu inima deschisa.

Prima intalnire cu Razvan a decurs intr-o maniera foarte prietenoasa – imi doaream foarte mult sa port o discutie cu el, fata in fata, ca sa pot sa ii comunic mult mai bine ce fel de sedinta foto imi doream la nunta. M-a surprins faptul ca el a inteles toate ‘’nebuniile’’ mele si chiar mi-a dat si cateva idei noi, pe care le-am pus laolalta. Am reusit sa ii transmit tot ce imi doream, iar el a inteles, fara probleme. Mai mult decat atat, chiar i-am cerut o sedinta foto de proba, ca sa pot sa inteleg mai bine cum ar trebui sa decurga totul. Si pot spune ca m-am distrat copios si la aceasta sedinta foto!
Daca vrei sa il cunosti personal pe Razvan, atunci iti sugerez sa il contactezi (vezi pe site-ul lui toate informatiile de care ai nevoie) si sa stabilesti cu el toate detaliile. Poti sa discuti cu el despre orice, deoarece este o fire deschisa si prietenoasa, care are puterea de a intelege si viziunea clientilor sai, pe care reuseste sa o transpuna in propria viziune artistica, care mai apoi se va transforma in cel mai superb album foto. Va spun acest lucru din proprie experienta, deoarece mie mi-a intrecut toate asteptarile (fara sa exagerez).

De asemenea, in functie de nevoile personale, de preferinte sau chiar de bugetul personal, acesta va fi in stare sa iti faca o oferta de servicii completa. Trebuie doar sa ii comunici, inca de la bun inceput, toate detaliile. Iar de restul se va ocupa el. Nu va faceti griji, el este foarte bun in ceea ce face, iar in ziua marelui eveniment tu nu trebuie sa iti faci griji in plus – Razvan Cotea este mereu pe pozitii! Chiar daca va lucra din umbra, cum s-ar spune (adica foarte discret), fiti siguri ca niciun cadru important nu ii va scapa. Este foarte eficient in manuirea aparatului foto, credeti-ma!
Nu lasa nunta sa treaca, fara sa fie imortalizata in cele mai spectaculoase fotografii.

Vei obtine acest lucru cu ajutorul lui Cotea Razvan – fotograf profesionist, deoarece acesta lucreaza cu aparatura super performanta, ce foloseste tehnologie de ultima ora, astfel incat sa realizeze poze clare, expresive, care transmit emotia de pe chipul oamenilor. Iar aceste caracteristici se vor pastra chiar si peste ani de zile, atunci cand vei rasfoi albumul foto de la nunta ta. Si atunci, fix in acel moment, iti vei multumi ca ai ales sa investesti in servicii de calitate, ale unui fotograf pasionat de meseria pe care o practica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *