De cele mai multe ori ne asteptam ca femeile sa fie cele care au grija de imaginea lor de 10 ori mai mult decat un barbat. In mare parte acest lucru poate fi adevarat, insa si un barbat trebuie sa aiba in garderoba sa anumite tinute si accesorii care nu pot sa lipseasca.

Pe langa colectia de jeansi, tricouri si hanorace, un barbat trebuie sa aiba cel putin un sacou, o camasa alba, o pereche de pantaloni de stofa si pantofi barbati piele naturala. Pantofii de piele sunt cei mai importanti, deoarece la o nunta s-au mai vazut nuntasi cu camasa si blugi, insa niciodata in tenisi. Pantofii aduc un anume prestigiu barbatilor, deoarece acestia emit seriozitate, incredere in propria persoana, iar femeile in general sunt  atrase de un barbat care stie sa se imbrace bine folosind elemente vestimentare clasice pentru barbati.

Un barbat care poarta pantofii potriviti impune respect. Acestia trebuie sa fie curati, bine ingrijiti si cu adevarat calitativi. Chiar daca nu au costat o avere sau nu apartin unui brand anume, este important sa ii alegeti cum trebuie. In cercurile inalte si nu numai, pantofii de piele reprezentau si reprezinta tipul obligatoriu de incaltaminte pentru barbati. Acestia sunt o obisnuinta pentru barbatii proaspat barbieriti, pieptanati, imbracati la patru ace si parfumati discret.

In prezent, intalnim pantofi de nenumarate tipuri, categoriile lor variind de la office la smart casual sau casual. Chiar si pantofii sport au rolul lor si trebuie tratati ca atare.

Semn al apartenentei sociale, dar si un adevarat aliat in viata cotidiana, perechea voastra de pantofi va insoteste oriunde va poarta pasii, de la alergarea de dimineata, pana la mersul la birou, de la restaurant, la teatru sau cinematograf. Este bine sa aveti un pantofar plin cu mai multe tipuri de pantofi, dar este si mai bine sa stiti sa alegeti fiecare pereche in functie de tinuta pe care o purtati! Primul lucru de care trebuie sa tineti cont este tipul de pantofi.

Acestia pot fi Derby sau din piele intoarsa, mocasini sau casual, asortati cu blugii preferati atunci cand mergeti sa beti un pahar de vin sau o bere cu amicii, la terasa, ori o pereche de bocanci pentru un weekend la munte. Sigur, lista poate fi completata cu nelipsita pereche de pantofi sport, pe care ii purtati la jogging, atunci cand va ajutati soacra sa se mute, sau daca sunteti la plimbare cu copiii. In aceste ultime circumstante, nimeni nu va va judeca, oricare ar fi alegerea voastra in materie de incaltaminte.

Magazinul online jovigo.ro ofera clientilor o gama vasta de pantofi barbatesti din piele, din care clientii pot alege cu usurinta. Jovigo.ro pune la dispozitie cele mai noi modele in materie de pantofi barbatesti la preturi foarte avantajoase. Prima pereche de pantofi din piele pentru un barbat reprezinta o tranzitie importanta in viata sa. Acest lucru denota faptul ca se simte destul de sigur pe sine incat poate sa infrunte orice provocare cu stil!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *