Xerox IridesseTM a primit una dintre cele mai importante distinctii la editia din 2019 a European Digital Press Association Awards: premiul EDP Cut Sheet Printer pentru inovatie in productia digitala.

Iridesse este singura presa digitala care poate imprima pana la sase culori dintr-o singura trecere si care ofera posibilitatea de a adauga straturi de toner transparent, alb sau in nuante metalice. Astfel, pe de o parte, le ofera furnizorilor de servicii de tipar digital mai multe optiuni de design, iar pe de alta parte le permite business-urilor mici sa poata folosi efecte speciale pentru volume de imprimare reduse.

Presa Iridesse reuneste eficienta de cost, productivitatea si calitatea atat de cautate de specialistii din industrie. Pe langa premiul primit, echipamentul a fost distins de catre EDP in cadrul celei mai mari expozitii din industria tiparului din Europa, FESPA Global Print Expo, in Munchen.

„Noi suntem o agentie de branding creativ, asa ca cea mai importanta resursa pe care o avem sunt ideile noastre,” explica Ben Glazier, Glazier Design. „Presa Xerox Iridesse ne-a ajutat sa putem prezenta idei inovatoare catre companii din diverse industrii, cum ar fi fashion si retail, care apreciaza enorm impactul unor materiale imprimate spectaculoase. Echipamentul ne-a oferit un timp de lucru extrem de rapid, multumita caruia am putut sa terminam treaba in mod eficient si sa economisim timp si resurse pentru client.”

IPW1 din Londra a fost unul dintre primii clienti care au testat Iridesse, iar aceasta prima testare de succes a fost urmata de mai multe instalari ale echipamentului in intreaga Europa: Hickling & Squires si Hobs Repro din Regatul Unit, Furlan Grafica, din Italia, Adaequo si ByPrint Madrid din Spania, ILG Druck din Elvetia si Printsalon din Benelux.

„Modelul Iridesse reprezinta apogeul inovatiei la Xerox,” spune Tracey Koziol, senior vice president, Global Offerings, Xerox. „Presa le ofera design-erilor si furnizorilor de servicii de imprimare digitala posibilitatea de a-si diversifica ofertele si de a-si creste business-ul cu mai multe functii, un nivel crescut al calitatii si mai multa flexibilitate – totul la costuri reduse.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *