Schoeller Allibert, este solutia perfecta daca sunteti in cautarea unei companii care produce cele mai bune solutii pentru ambalare din plastic returanbil dar si soltutii de transport si depozitare marfa, solutii ideale ce sunt necesare inca de la iesirea din fabrica pana la asezarea produselor pe raft.

Peste 50 de ani de activitate ii recomanda pe acestia, fiind in prezent lider pe acest segment pe piata europeana. Toate produsele Schoeller Allibert sunt de cea mai buna calitate, fiind realizate din materiale solide si durabile, totul pentru ca clientii sa beneficieze de cele mai bune produse dar si la cel mai bun raport pret/calitate.
Pietele pe care acestia pun accent, sunt reprezentate de cele mai importante industrii, printre care: industria agriculturii, industria auto, industria alimentara si de procesare a alimentelor, industria bauturilor, ratail, productia industriala si servicii de pooling.
De asemenea, un foarte mare avantaj pentru clienti este reprezentat si de faptul ca aceasta companie poate realiza la cerere produse cu brand-ul dorit de catre clienti, fiind in acest fel si o foarte buna modalitate de promvare.

De exemplu, cea mai buna oferta lazi plastic fie pentru transport fie pentru depozitare, cu siguranta aici o veti gasi, toata gama acestora fiind formata din peste 1000 de produse ce sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate, fiind vorba despre produse reciclabile.
Produsele comercializate de cei de la Schoeller Allibert se impart in urmatoarele categorii bine definite: containere mari pliabile, boxpaleti rigizi din plastic, paleti din plastic, containere IBC, pentru manipularea lichidelor, cutii plastic, navete pliabile si lazi plastic, containere din plastic stivuibile, navete dublu stivuibile, carucioare, industria bauturilor, galeti pentru produse periculoase certificate ONU.


Dupa cum am precizat si ceva mai sus Schoeller Allibert este pe primul loc pe aceasta nisa la nivel european, insa isi desfasoara activitatea in mult mai multe tari de pe tot globul, fiind raspanditi peste tot in lume, in tari precum: Austria, Belgia, Chile, China, Republica Ceha, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, India, Italia, Letonia, Mexic, Olanda, Norvegia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Statele Unite.

Fara doar si poate, cea mai clara si simpla dovada a calitatii superioare a serviciilor pe care acestea le ofera, consta in cele peste 5 decenii de activitatea, timp in care clientii au hotarat ca doresc tot ce-i mai bun, asa ca au ales sa achizitioneze constant numai de la Schoeller Allibert, aparand de asemenea constant clienti noi.
Cu ajutorul acestei companii, si dumneavoastra va veti bucura de numeroase avantaje pentru afacerea pe care o conduceti, prin imbunatatirea serviciilor pe care si voi le oferiti la randul vostru clientilor.

Din proprie experienta recomand cu toata increderea produsele si serviciile Schoeller Allibert, avand propria afacere de ceva vreme in domeniul pieselor si componentelor auto. De cativa ani utilizez soltuiile pentru transport, depozitare si manipulare marfa fabricate de acestia, iar impactul pot spune ca a fost unul pozitiv inca din prima luna de folisire.
Principalul avantaj a fost dat prin calitate superioara a produselor, cu ajutorul carora am avut posibilitatea de a face ca lucrurile sa se miste mult mai rapid, deci si produsele mele sa poata ajunge mult mai repede catre raft sau direct la clienti. In plus, in timp am reusit sa fac economii considerbile, tocmai pentru ca vorbim despre produse de cea mai buna calitate.
Una este sa discutam de exemplu despre paleti pe care ii schimbam lunar deoarece se distrugeau, si alta este sa discutam despre paleti pe care nu i-am inlocuit deloc din momentul in care am inceput sa achizitionez de la Schoeller Allibert.

Dupa cum am precizat, sunt extrem de multumit si cu siguranta nu voi renunta prea curand la produsele si serviciile oferite de acestia, deoarece ma ajuta in bunul mers al afacerii mele si sa pot presta si eu la randul meu cele mai bune servicii pentru clientii mei. I-am recomandat, ii recomand si acum, si cu siguranta ii voi recomanda si pe viitor fara nici un fel de problema.
Pentru orice detalii suplimentare sau nelamuriri, pe site-ul acestora se regasesc in sectiunea “Contact” adresa, numerele de telefon cat si adresa de email. Puteti apela cu incredere la oricare dintre acestea si cu siguranta vi se vor rezolva toate nelamuririle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *