Obtine rapid un certificat iso, daca aspiri la titlul de “rege al asfaltului”!
Regele asfaltului suna opulent, nu prozaic, iar cunocatorii stiu de ce. Sunt in joc sute de milioane de euro. Castigi licitatia pentru o autostrada, te inscrii la o alta licitatie si te umpli de bani. Din ceea ce castigi, investesti in utilaje, in materiale, lucrezi cu seriozitate si vei vedea cat de mult conteaza asta. Titlul de rege reprezinta recunoasterea suprematiei unei persoane intr-un anume domeniu de activitate sau intr-o regiune.

De pilda regale desertului nu stapaneste, dupa cum se poate crede minimalist numai nisipul, vietatile care se ascund sub el si praful, ci in mod special petrolul de sub covorul de nisip si sursele de apa potabila la fel de valoroase ca aurul. In statele arabe, sticluta de o jumatate de litru de apa costa un euro, in conditiile in care nu se poate consuma apa de la robinet din cauza cantitatii mari de clor pe care o contine.


Cum poti sa avansezi de la un biet intreprinzator care fabrica si toarna asfalt, la detinerea suprematiei in bransa?
1. Fa-te cunoscut si castiga increderea oamenilor pe plan national si in strainatate. Sunt multe firme straine care se ocupa de autostrazile noastre. Si tu poti face autostrazi in Austria, Bulgaria sau Germania. In prezent se circula liber in Europa, iar forta de munca se deplaseaza acolo unde doreste.
2. Fii un om onest, nu schimba regulile in timpul jocului si straduieste-te sa respecti termene! Este prioritar sa dai in folosinta autostrada respectiva, cand s-a specificat in contract.
3. Poarta-te omeneste cu salariatii! Castiga-le respectul, nu teama si daca doresti sa obtii performante prin intermediul lor, motiveaza-i financiar! Imi plac sefii care isi viziteaza la spital angajatii, le dau salariile in avans, cand au nevoie sau ii imprumuta. Organizeaza excursii cu angajatii tai si cu familiile lor, fiindca merita aceasta multumire, deoarece muncesc din greu la titlul tau!
4. Aplica acum pentru obtinerea celor mai cunoscute certificate ISO!

Ele sunt adevaratele cai de ascensiune la titlul dorit. Aceste documente declara in fata lumii intregi ca:
-in firma ta, toti salariatii sunt respectati, domneste un climat de pace si un management al calitatii.
-securizarea datelor ocupa un loc important. Nu afla nimeni din sistemul tau de date vreun numar de telefon sau adresa unei terte persoane cu care colaborezi, secretele profesionale sunt bine pastrate, tot ceea ce un posibil client doreste sa ramana confidential este securizat.

-faci economie si calatatea produselor si serviciilor tale este la standarde internationale. Tu nu faci ca altii: sa torni asfaltul pe ploaie sau ninsoare si sa jubilezi de bucurie ca in curand vor aparea gropi in el si vei avea iar de lucru. Tot ce faci faci cu toata inima ca si cum ai lucra pentru gospodaria ta. De cate ori poti, folosesti mai putina apa, mai putina electricitate, mai putine materii prime.
-protejezi mediul. Investesti in echipamente care sa diminueze gazele nocive care se emit in atmosfera in timpul activitatii tale si investesti in campanii de impadurire si in filtre de purificare a aerului.

Asa stau lucrurile daca doresti sa devii unul dintre cei mai cunoscuti si eficienti asfaltatori ai lumii. Nu trebuie sa te rusinezi cu ceea ce iti aduce in mod cinstit banii, fiindca stiu bogati de top care au facut averi fabuloase din firmele de salubrizare pe care le detin!

Obtinerea unui certificate ISO este la fel de usoara ca primirea la domiciliu a unei rochii sau bijuterii pe care o vezi pe site-ul unui magazine virtual, nu ii rezisti si o comanzi.
In prezent, poti avea aceste certificari cu 50% mai ieftine, fiindca firma Certificareiso.ro doreste sa ajute toti intreprinzatorii sa isi dezvolte afacerile.
Ei stiu ca aceste documente importante ajuta la inscrierea la licitatii, la obtinerea unor parteneriate internationale si finantari in euro cu multe zeroruri si se implica alaturi de cei care le solicita ajutorul.

Certificarile ISO nu vin niciodata de la sine, ci pe fondul unor schimbari in bine asistate, menite sa sporeasca respectul fata de oameni si acitivitatea lor, grija fata de resurse si de mediu, obtinerea unor produse de calitate excelenta cu un consum redus de energie si de materii prime.
Poti sa fii ce rege vrei sa fii cu certificate ISO emise de furnizorul de servicii prezentat mai sus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *