• Clienții vor beneficia de servicii excelente și de suport local prin colaborarea dintre ALEF Distribution și NetApp.

București, 17 aprilie 2019 – ALEF Distribution, membru al grupului ALEF, va fi din 1 mai 2019, distribuitor exclusiv al NetApp în Europa Centrală și de Est și o parte a Europei Mediteraneene. Noua colaborare vine ca parte a unei strategii de consolidare a rolului distribuitorilor și partenerilor NetApp în cadrul EMEA și va oferi clienților din Europa Centrală și de Est servicii performante și soluții specifice erei hybrid cloud.

Datorită parteneriatului, clienții vor beneficia de experiența dobandită în cei 25 de ani de activitate a ALEF Distribution, dublată de fiabilitatea tehnologiei NetApp. Prin această colaborare vor fi oferite servicii locale specializate privind soluțiile de hybrid cloud, iar cu sprijinul ALEF Distribution vor fi rezolvate toate solicitările clienților din Europa Centrală și de Est. Cooperarea exclusivă a celor două companii nu numai că devine din ce în ce mai puternică în Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croația, Serbia sau România, dar se extinde și în zona Europei mediteraneene (Bulgaria, Grecia, Cipru și Malta).

”Am ales ALEF Distribution bazându-ne pe istoria parteneriatului de succes, precum și pe experiența lor în industrie și pe această piață”, a declarat Kristian Kerr, vicepreședintele NetApp Partners & Pathways EMEA.

”Parteneriatul și consolidarea relațiilor cu această companie sunt cruciale pentru strategia NetApp în Europa Centrală și de Est. Împreună vom oferi expertiză în domeniul hybrid cloud și multi-cloud pentru clienții noștri, oferindu-le acestora noi posibilități și, în același timp, un mediu profitabil și previzibil în care afacerile pot să prospere. NetApp este unul dintre cei mai importanți parteneri pentru noi și apreciem această colaborare. Ea ajută Grupul ALEF să furnizeze servicii complete de analiză, proiectare și implementare pentru soluții complexe profesionale în Europa Centrală și de Est”, a spus Milan Zinek, CEO al Grupului ALEF.

Lubomír Zlacký, director regional al Grupului ALEF, adaugă: ”Pentru noi este important să fim un distribuitor puternic care aduce valoare. Credem că, odată cu experiența noastră în regiune și cu ajutorul tehnologiilor noastre, vom ajuta NetApp să crească și să satisfacă nevoile clienților din Europa Centrală și de Est.“

Despre Grupul ALEF

Grupul ALEF a fost un furnizor de tehnologie a informației încă din 1994.

Astăzi este unul dintre cei mai mari și cei mai stabili distribuitori din Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croația, Serbia, România, Polonia, Grecia, Malta, Cipru, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Macedonia de Nord.  În ultimul an fiscal, grupul ALEF a generat o cifră de afaceri de 246 milioane de euro și a ajuns la 345 de angajați.

Despre NetApp

NetApp a fost înfiinațată în 1992 și în prezent a ajuns să fie o autoritate în ceea ce privește serviciile de hybrid cloud. NetApp susține companiile și furnizorii de servicii prin oferirea unei game complete de servicii de date tip cloud care au rolul de a simplifica gestionarea aplicațiilor și a datelor în mediile on premises sau clould, accelerând astfel transformarea digitală. NetApp a ajuns la venituri de 6,3 miliarde de dolari și peste 12.000 de angajați pe tot globul.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *