Atunci cand ai un copil, trebuie sa ai grija ca jocurile si jucariile de care are nevoie sa ii trezeasca curiozitatea pentru a invata lucruri noi si pentru a-i stimula creativitatea. Jocul este o parte importanta din procesul de dezvoltare al copiilor, iar modalitatea preferata a acestora este prin intermediul puzzle-urilor. Acestea reprezinta jocurile ideale pentru dezvoltarea copiilor. Rezolvarea unui puzzle este o activitate care implica mai multe abilitati ale copilului: trebuie sa aiba rabdare, concentrare si precizie. Aceste deprinderi le va invata printr-un mod distractiv si va reusi sa aseze toate piesele in ordinea corecta.

Puzzle clasice constituie pentru copii o modalitate deosebita de a dezvolta simtul observatiei, cat si indemanarea. Avand in vedere multitudinea de produse existente pe piata, nu este usor sa alegi un joc puzzle clasic pentru copii, pentru ca acestea trebuie alese cu grija in functie de varsta copilului. La magazinul online nebunici.ro, gasesti o gama variata de puzzle clasice pentru micuti, adaptate pe grupe de varsta si de foarte buna calitate. In functie de modul in care vrei sa iti cresti copilul vei gasi aceste produse, care il vor provoca sa isi antreneze capacitatea de organizare si anticipare, intr-o formula adecvata varstei, incluzand elemente specifice, pentru ca invatarea prin joaca este ideala.

Puzzle clasice 3 in 1, comercializate de catre nebunici.ro, reprezinta un joc complex ce ajuta semnificativ copilul in procesul de invatare al culorilor si al formelor sporindu-i dexteritatea, atentia si simtul echilibrului. Un puzzle clasic indragit de catre copiii, este aventura lui McQueen Cars Fulger 3 in 1, masinuta vorbitoare, un puzzle produs de binecunoscuta firma Trefl, un joc care il va mobiliza pe cel mic. Cu un design unic, acest tip de joc va ajuta copilul sa invete sa potriveasca figurinele din desenele animate, urmand ilustratia de pe ambalaj. Acest set de jucarii este realizat din carton presat, un material responsabil cu mediul si cu cei mici. Piesele din acest joc puzzle ii vor stimula creativitatea, dezvotandu-i simtul de observatie, memoria si indemanarea. Puzzle se afla in topul recomandarilor in ceea ce priveste jucariile recunoscute pentru copii, pentru ca stimuleaza creativitatea punand la lucru imaginatia lui.

Devenit aproape o emblema in comercializarea de jocuri si jucarii, magazinul online nebunici.ro, ofera cele mai bune jocuri puzzle clasice adresate copiilor. Vei gasi aici povesti care ii vor incanta copilaria sub forma de puzzle. Nu vor lipsi Alba ca Zapada, Frozen, Elsa si prietenii, Locomotiva Thomas sau, pentru cine indrageste animalutele, va gasi puzzle-ul Pisici Dragalase, etc. De asemenea, copilul tau va putea calatori peste tot in lume cu un puzzle clasic Planeta Pamant – cunoaste si exploreaza. Acest set minunat este produs de catre Sassi si il va invata pe juniorul tau lucruri interesante despre planeta noastra. Acesta va face o excursie imaginara si palpitanta prin cele doua emisfere ale Terrei, va afla cat de adanci sunt marile si oceanele lumii, care sunt cei mai inalti munti de pe glob, va descoperi cele mai mari animale salbatice, va invata cate ceva despre cele mai interesante si impresionante cladiri din lume.

Acest puzzle, contine si o carte foarte interesanta, pe care copilul tau o va citi cu mare placere pentru a afla totul despre Pamant. Dupa ce va citi cartea, isi va putea testa memoria asambland acest puzzle superb. Acest set de puzzle este format din 205 piese, intr-o grafica si culori deosebite, ce il vor face foarte placut copiilor. Este un set perfect pentru dezvoltarea imaginatiei, a memoriei si pentru imbogatirea vocabularului in limba romana. Cu acest puzzle, copilul va avea ocazia sa descopere informatii interesante si deosebit de utile, va invata lucruri noi intr-o maniera amuzanta si interactiva, ce il va captiva cu siguranta. Puzzle-ul este distribuit intr-o cutie eleganta si contine si o carte cu 32 de pagini. Dimensiunile puzzle-ului sunt de 96 cm x 68 cm. Acesta este recomandat copiilor de peste 6 ani.

Achizitia de puzzle clasice pentru copii se dovedesc a fi o alegere excelenta, deoarece atunci cand incep jocul de puzzle, copiii devin mai concentrati decat intr-un alt tip de joaca si au nevoie de o foarte buna coordonare a mainilor si a ochilor pentru a duce la bun sfarsit jocul inceput. Copiii isi va dezvolta abilitatile cognitive, vor dobandi cunostinte noi de vocabular, vor invata alfabetul, sa numere, vor invata formele, culorile, animalele, plantele, vor rezolva mai usor problemele care apar in activitatile de zi cu zi. Cu ajutorul jocului de puzzle, copiii vor fi mai increzatori in sine, vor socializa mai usor, vor fi mai deschisi si mai isteti.

Prin achizitionarea de puzzle clasice de la nebunici.ro, copilul tau se va dezvolta mai armonios!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *