Multi isi aleg telefoanele mobile in functie de camera de luat vederi si de calitatea fotografiilor pe care le pot face cu ele, fiind pregatiti mereu sa imortalizeze momente magice din vietile lor si ale celor dragi.

Asa apar pe Facebook poze de familie la Balea Lac, peisajul edenic de la Cheile Bicazului, Maramuresul istoric, fotografii care mai de care mai reusite si pline de semnificatie.

Accesul la aparatul de fotografiat si fereastra deschisa din dreptul camerei de luat vederi sunt pentru multi criterii de alegere a huselor.

Te inteleg ca nu poti sa stai fara sa faci fotografii, dar intelege si tu ca nu poti lasa telefoanele si dispozitivele tale (mai nou si tabletele au huse de protectie) fara accesorii de care depinde starea acestora.

Huse samsung galaxy j4 plus impaca si impatimitii de fotografie si nevoile telefoanelor de a fi protejate de praf, de pete, de socuri, de umezeala, dar si de zgarieturi si fisuri ale ecranului.

Husa Hard Samsung Galaxy J6 2018, X-Level Metalic, Rosie este alegerea mea fiindca este rosie-metalizata si se asorteaza cu masina personala fiind in acelasi timp o culoare potrivita pentru Craciun. Am uitat sa va spun ca am primit-o chiar astazi, 19 decembrie, 2018 fiindca am comandat-o pe 17 decembrie si din cauza miilor de comenzi a ajuns la mine peste doua zile. Si eu sunt indragostita de pozele facute de mine si cand am ales husele, m-am uitat sa fie prevazute cu ferestre in dreptul camerelor.

Sa va spun cinstit, am castigat de doua ori. Am citit pe site-ul magazinului doua informatii care m-au determinat sa comand:

  1. shop aprovizioneaza peste 171 de magazine cu huse j4 plus. Am inteles ca furnizorul poate satisface milioane de cumparatori, fiindca la numarul acesta se ajunge, daca ne gandim la numarul mare de magazine pentru care furnizeaza marfa. Toti sunt extrem de multumiti si colaboreaza de multi ani cu acest distribuitor care vinde huse originale.
  2. Cumparatorii care devin membrii Contakt.shop si plaseaza o comanda de 100 de lei pana la 1 februarie, 2019 primeste 50 de lei bonus.

Am multe cuvinte de lauda indreptatite pentru aceste huse si pentru toate accesoriile care se vand in acest magazin. Textura lor este matasoasa, la fel capacitatea de retinere a socurilor, a prafului si a umezelii. Sunt si elegante si infrumuseteaza telefoanele, dar raspund si de securitatea dispozitivelor noastre.

Culorile huselor sunt vii, placute si se pastreaza in timp, dupa cum se pastreaza si aspectul huselor si in mod special aspectul mobilelor.

Analizand husa prevazuta cu ferestre in dreptul camerelor si care ofera accesul liber la toate functiile, aspectul impecabil al acesteia si gandindu-ne la importanta ei, am crede ca pretul este exorbitant.

In realitatea cea mai ieftina husa originala costa 25 de lei, iar cea mai scumpa 50 de lei si nu se poate mai ieftin de atat!

Nu mai stati fara huse de protectie, mai ales ca puteti obtine doua gratis de 25 de lei, din bonusul primit fiindca va inscrieti in clubul Contakt.shop!

Plasati comanda acum, sa vina Mosul la telefoanele voastre cuminti si loiale!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *