In randurile urmatoare o sa va vorbesc putin despre un ajutor de nadejde pentru orice drum lung dar si pentru momentele de aglomeratie din marile orase, unde tamponarile sunt frecvente.

Este vorba de camera video Mio MiVue 751, camera ce am testat-o pentru o perioada si de care am fost extrem de multumit.

Camera Mio MiVue 751 are un ecran de 2,7″, fiind un device compact cu butoanele asezate exact acolo unde trebuie pentru o utilizare usoara, precum la majoritatea modelelor din seria 7. Trebuie sa mentionez faptul ca pe timp de frig camera s-a descurcat foarte bine, producatorii recomandand utilizarea la temperaturi intre -10° si pana la +60° C.

Mio MiVue 751 filmeaza cu 2,5K avand un unghi de vizualizare destul de larg, de 140 de grade. Astfel, poate capta cu usurinta evenimentele ce se desfasoara in fata masina si pe marginea drumului, iar ulterior soferul poate revedea cu usurinta inregistrarea, pana la cele mai mici detalii. Aceasta functie este utila in special pentru a vedea numerele de inmatriculare ale masinilor de pe drum.

Calitatea video este una foarte buna atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, inregistrarile fiind realizate cu 1440p QUAD HD, iar pentru soferii care doresc sa aiba dovada evenimentelor petrecute in spatele masinii, Mio MiVue 751 este compatibila cu Mio A30, camera ce poate fi pozitionata pe luneta masinii. Pentru filmari, poti alege intre rezolutia Full HD 30 FPS si HDR activat si Full HD la 60FPS fara HDR sau rezolutie 1440 la 30FPS.

Camera Mio MiVue 751 are in dotare multiple sisteme, extrem de bine optimizate si utile: Sisteme inovatoare integrate de asistenta pentru conducatorul auto (ADAS) preinstalate, inclusiv Sistemul de avertizare în caz de parasire involuntara a benzii de rulare (Lane Departure Warning System, LDWS), Sistemul de avertizare in caz de coliziune frontala (Forward Collision Warning System, FCWS) și Sistemul de alerta impotriva oboselii (Fatigue Alert, FA). Un alt avantaj este ca avertismentele privind camerele de supraveghere se actualizeaza pe intreaga durata de viata a dispozitivului.

La finalul calatoriei, daca ati intampinat o anumita problema venita din partea altui participand al traficului, ori ati surprins o faza din trafic pe care doriti sa o revedeti, nu aveti nevoie decat de un calculator pe care sa aveti instalata aplicatia Mio MiVue Manager

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *