Pe cat de dificila este menopauza la femei, pe atat de dureroasa este si andropauza la barbati. Referitor la potenta circula o vorba in folclorul  sugubat:”Barbatul cat mai poate, iar femeia pan’ la moarte”.

Tocmai de aceea, tocmai catre batranete, barbatii care au fost cuminti cand aveau 20-30 de ani o iau razna la 50-60 de ani. Ei implinesc instinctual rolul de a asigura perpetuarea specieie, pacalind la nevoie mai multe femei, care nu trebuie sa stie una de alta, ca altfel:”Cand iubesti doua femei (in acelasi timp si afla amandoua)/sa vezi cate palme-ti iei!”

La peste 50 de ani, barbatul are impresia ca ii creste valoarea si ca are nevoie de o “trufanda” sa ii creasca potenta. Vazand ca acasa, cu sotia nimic nu mai merge, scoate bani din buzunar sau din cont sa isi verifice potenta, desi dezastrul este acelasi.

Sa vorbim deschis acum! Ai cumva probleme cu erectia? Nu da vina pe partenera, in niciun caz, ci incearca sa rezolvi elegant problema, fara ca ea sa stie!

Acum exista pastille potenta  garantate, facute exclusiv din plante, care nu costa mult si iti rezolva si alte probleme de sanatate. Poti sa te duci si la Papa Pius, stii foarte bine ca niciun pamantean nu poate invia “alt pamantean”, asa ca incercarile cu fete mult mai tinere si frumoase reprezinta expunerea ta directa la alte situatii penibile, tocmai acum, cand ai implinit venerabila varsta de jumatate de secol.

Vrei sa mai stie si altii cu ce probleme te confrunti?

Maraton forte va ajuta sa va simtiti ca in tinerete si sa ardeti de nerabdare sa va bucurati de momentele voastre de intimitate.

Aceste pastille facute din cele mai bune substante extrase din: arborele vietii, fructe gojii si cartof American sunt indicate pentru:

-o erectie ferma si de durata, o erectie de fier. Aceasta reactie este obtinuta cat mai natural, prin urmare nu va sunt afectate inima, ficatul sau pancresul. Puteti folosi cu incredere pastilele si daca aveti diabet sau suferiti de rinichi.  Natural potent poate fi luat cu efecte garantate si la peste 80 de ani, iar testarile indelungate au demonstrat ca nu au contraindicatii. Iata lista beneficiilor utilizarii acestor pastille:

-intarirea imunitatii organismului. Intreg corpul va fi fortificat, iar microbii se vor lovi de o poarta ferma si incuiata de intrare. Pe de alta parte stii foarte bine ca dupa ce faci sex scapi de raceala, durerile de cap dispar, te simti implinit. Satisfactia obtinuta ( care consta si in eliberarea unor hormoni responsabili de fericirea noastra) ne face sa ne simtim importanti, impliniti, deci starile depresive sunt combatute cu succes de o partita reusita de sex. Barbatii accepta teribil de greu faptul ca nu mai pot avea erectie si ca sunt condamnati la impotenta, de aceea aceste pastille-minune redau increderea in propriile forte si ofera o stare de multumire sufleteasca.

-combaterea oboselii si a epuizarii cu succes.

-furnizeaza energie organismului. Orice erectie ferma inseamna pregatirea de maratonul erotic si implicit acesta este un mare consumator de energie. Pastilele prezentate sunt surse de energie pentru partida amoroasa de durata.

-nu trebuie sa mai fi ingrijorat sau nevoit sa vorbesti cu cineva despre asta. Problema se rezolva la 25-30 de minute dupa ce ai luat pastila si poti urma vreme indelungata tratamentul, fiindca, dupa cum ti-am spus vei avea si alte beneficii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *