Rola de hartie face minuni in viata omului modern fiindca satisface nevoia acestuia de curatenie.

Dupa ce prosoapele de hartie au fost umplute de resturi menajere, de lichide, de praf si de microbi, ele nu mai necesita manipulare ademenea celor din bumbac, fiindca sunt arucate in tomberoane sau pot fi arse.

Analizand totul cu atentie vom generaliza folosirea acestui produs la bucatariile noastre. Sa zicem ca venim de la computer. Ne spalam pe maini si le stergem pe prosopul din bumbac. Varsam suc sau apa pe masa, luam prosopul si stergem fata de masa, apoi il punem pe calorifer sa se usuce. Stam practic in aceeasi incapere cu o multime de microbi, care ne invadeaza spatiul. Se intampla acelasi lucru cu rola de hartie?

Nicidecum! Ma sterg pe maini, cu piciorul manevrez pedala capacului de la cosul de gunoi, pun servetelul acolo si asez capacul tot cu piciorul. Nu am atins nimic, iar suprafata din hartie care a preluat microbii este izolata 100% de mine si de cei dragi.

Exemplele pot continua cu bucatariile marilor restaurant sau cu saloanele de infrumusetare. Sa zicem ca asezam masa in aer liber, in gradina si punem friptura pe platouri, painea in cosulete, aducem si salata si platourile cu prajituri. Aromele si gusturile placute atrag toate insectele din lume, dar cel mai mult ne intereseaza sa tinem la distanta nesuferitele muste. Cu o rola de hartie, problema se rezolva elegant, fiindca acoperim cu atentie toata mancarea, pana musafirii iau loc la mese si incepe ospatul.

Rola este avantajasa fiindca din ea se pot face prosoape pliate de hartie, dar prosoapele nu pot fi puse pe rola. Datorita cantitatii mari de consumabil, o rola ajunge mai mult timp si mai multor persoane decat alte tipuri de servetele. La o nunta la care se inchiriaza toalete de lux, cei care le pun la dispozitia clientilor se preocupa si de consumabile si aleg tot acesta categorie de produse, la pachet cu dispenser si dozatoare ca utilizatorii toaletei sa se poata servi, fara sa atinga prosoapele si sa ia cata hartie au nevoie sa iasa din grupurile sanitare perfect curati.

Prosoape hartie derulare centrala Tork – 350 m sunt ideale, albul fiind un simbol al curateniei si de aceea, daca in intimidate ne plac si servetelele colorate, hartia igienica de culoare banan, cand organizam evenimente sau asteptam musafiri, este bine sa pariem pe alb.

Albul s-a extins in ultima vreme si la hoteluri, ca oaspetii sa foloseasca linistiti lenjeria stiind ca dupa fiecare utilizare necesita spalare si inalbire, operatiuni care coincide cu dezinfectarea lenjeriilor si a prosoapelor.

Tot la hotelurile de lux am observant cu bucurie ca exista prosoape din bumbac alb pentru corp si rola de hartie deasupra chiuvetei pentru stergerea mainilor.

Rola de hartie exista si este suprasolicitata in laboratoarele de cofetarie patiserie. Ganditi-va cu ce se sterge repede crema scapata din greseala pe masa sau aluatul cazut pe podea.

Fiind atat de utila, plasati acum comanda pentru un bax care contine 6 role, fiecare rola avand 350 de metri de hartie de cea mai buna caliatate, care absoarbe lichidele si grasimile pana la un anumit punct!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *