Cel mai bun mod de a fi mereu pregatit, in cazul in care ramai fara hartie, este sa cumperi role industriale. Desigur, multi ar zice ca denumirea de “role industriale” nu le face chiar adecvate pentru o locuinta. Eu consider ca aceste role sunt o investitie foarte buna, chiar si pentru casa, deoarece o astfel de rola va tine utilizatorul casnic aprovizionat cu hartie pentru un an de zile.

Magazinul Sanito.ro este site-ul de care ar trebui sa stie toata lumea, deoarece acestia detin o gama foarte mare de produse pentru curatenie si dezinfectare.

Personal, de cand am descoperit acest magazin, achizitionez absolut tot ce imi trebuie, de la detergenti, la dezinfectanti si produse de menaj. Este locul cel mai indicat, atat pentru consumatorii casnici cat si pentru marile si micile firme.

Sanito.ro este un nume cunoscut in Romania, care de peste 12 ani este furnizorul oficial al unor produse foarte eficiente pentru intretinerea curateniei.

De asemenea, pe site-ul lor, clientii vor gasi cele mai convenabile preturi iar cantitatea prodsulor va fi mereu mai mare decat alte brand-uri.

Personal recomand rola industriala de hartie in 3 straturi, avand 500 de portii de la producaotrul Papernet.

Papernet este un brand italienesc, recunoscut pentru calitatea fabricatelor si a texturii superioare a hartiei pe care o ofera.

Aceasta rola, in 3 straturi, este din celuloza pura, astfel va rezsita mult mai bine fata de restul prosoapelor de hartie, iar aceasta rola are o capacitate foarte mare de absorbtie pentru apa si ulei. Este ideala pentru a fi folosita in restaurante, mai ales la bucatarie, deoarece bucatarii trebuie sa mentina intotdeauna un mediu curat de munca, iar rola Papernet este ideala.

Dimensiunile unei portii de hartie este de 22 x 38 cm, mai mult decat suficient pentru a acoperi o suprafata buna, iar numarul total de portii este 500.

Acest model de rola industriala contine doua bucati la bax si este o oferata foarte avantajoasa, deoarece cu mai putin de 50 de lei, cumparatorii pot obtine 1000 de portii de hartie, de inalta calitate.

Achizitionand acest tip de rola industriala, o sa va asigurati proviziile de hartie pentru un an de zile. Nu veti mai duce grija rolei care sta sa se termine din bucatarie.

Datorita faptului ca este conceputa pentru un mediu industrial, rola poate fi utilizata si la reparatul masinii. Personal, de fiecare data cand schimb uleiul la masina mea, folosesc rola Papernet, deoarece resusesc sa indepartez, intr-un mod foarte eficient, reziduul de ulei si negreala.

Sanito.ro este cel mai bun magazin pentru a face astfel de investii, deoarece pun la dispozitia cumparatorilor doar cele mai bune produse, la preturi de invidiat.

Magazinul lor este bine aprovizionat cu produse din hartie, dispensere pentru stocarea acesteia si detergenti si dezinfectanti de cea mai buna calitate.

Recomand, cu incredere, achizitionarea produselor pentru curatenia casei de pe Sanito.ro, deoarece nu veti da niciodata gres. Detergentii lor inlatura mult mai bine petele de murdarie si elimina bacteriile pana la 100%.

Cei dragi merita tot confortul pe care il poti oferi cu rola hartie Papernet Dry Tech!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *