Plantronics a lansat recent setul de casti over-ear BACKBEAT GO 600, produs cu o serie de caracteristici unice care cu siguranta vor fi pe placul pasionatilor de muzica.

Aceste casti wireless au niste cupe extrem de confortabile, ce folosesc tehnologia memory-foam pentru izolarea zgomotului pasiv si confort sporit in utilizare.
Noul device de la Plantronics este foarte usor: setul de casti are o greutate de numai 175 de grame.

Plantronics BACKBEAT GO 600 ofera un timp de ascultare de pana la 18 ore iar bateria se incarca in doar 90 de minute, ceea ce le face perfecte pentru utilizare pe timpul unei calatorii indelungate, oferind confort si muzica la cel mai inalt nivel.

Utilizatorul are optiunea de a comuta instantaneu intre doua moduri EQ: Bass Boost si Balanced.

Cu toate ca majoritatea utilizatorilor vor conecta BACKBEAT GO 600 la smartphone sau tableta prin Bluetooth, castile au un port jack si vin la pachet cu un cablu audio jack de 3,5mm pentru a putea fi folosite si impreuna cu un sistem PC ce nu dispune de functia Bluetooth.
Castile au o raza de conectare prin Bluetooth de pana la 10 metri.

Designul este simplu dar premium, foarte bine finisat, ceea ce confera un plus de eleganta.
Castile sunt subtiri si usoare iar datorita cupelor cu spuma cu memorie, purtarea lor va fi foarte comoda si vor oferi raportul perfect intre confort si izolare fonica. Sunet este foarte clar, cu bas puternic extrem de bogat si clar.

Cupele castilor Plantronics BACKBEAT GO 600 se pot plia pentru depozitare si transport usor, asigurand tot confortul, inclusiv cand sunt purtate pe gat

In cutia castilor se va regasi si manualul de instructiuni pe care este tiparita adresa de unde se pot descarca update-uri, precum si toate informatiile necesare pentru utilizare si functiile fiecarui buton in parte.

Pe cupa dreapta este localizat comutatorul on/off si pentru functia bluetooth,  butonul pentru raspunderea la apeluri si functia EQ (utilizatorul poate alege intre cele doua moduri, Bass Boost sau Balanced).

Pe cupa stanga se gasesc butoanele inainte/inapoi, pentru volum, functia mute, precum si portul USB si mufa jack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *