Imi vin in minte acum multe scene legate de apartinatori si mortii lor apropiati. Se spune ca in trecut, cand nu se introdusesera servicii repatriere decedati romania.ro/

, iar firmele atat de importante de pompe funebre nu existau, ca sa isi exprime durerea in fata lumii, o sotie bocea cat o tineau plamanii:

-Vasile, Vasile, ia-ma si pe mine cu tine!

La groapa ea s-a prins strans de sicriu, iar groparii i-au prins rochia lunga si neagra gata gata sa o traga si pe ea in groapa din neatentie impreuna cu mortul. Atunci, ea revoltata a spus:

-Ia du-te singur, Vasile, c-am glumit cu tine!

Acesta este adevarul: ne nastem individual si murim individual, iar o dovada de demnitate este supravietuirea eleganta dupa cea mai scumpa pierdere. Am cunoscut un critic literar laudat pentru prestanta si autoritatea intelectuala, dar dupa ce a decedat sotia intr-un accident de circulatie a inceput sa bea zilnic refuzand sa mai traiasca si se vorbea pretutindeni de declasarea voita la care s-a autocondamnat.

Ne este dat sa ne bucuram de viata si sa plangem cand viata ne ia cele mai dragi persoane. Acum firmele de pompe funebre ne sunt alaturi in clipele de profunda suferinta si ofera servicii complete de repatriere decedati Anglia

Asta inseamna ca apartinatorii sunt scutiti de calatoria in tara unde cel drag si-a gasit sfarsitul. Nu este deloc usor sa te duci printre straini sa ii rogi sa te lase sa pleci cu mortul acasa.

Fiecare stat din U.E are propriile sale legi legate de transport international decedati si de repatriere pe care numai expertii funerari care raspuns de tara respectiva le stiu.

De unde sa stie un om simplu cate acte si sicrie trebuie pentru a-l aduce pe cel drag acasa si ar mai putea el sa tina minte atatea lucruri si sa faca fata atator presiuni in situatia in care se afla?

Ce poate face un om incercat de soarta, decat sa ceara ajutor profesionist, sa astepte si sa isi intareasca sufletul sa nu clacheze?

Lasati expertii de la pompe funebre sa coordoneze echipa ca totul sa fie facut perfect si la timp! Pregatiti-va pentru ultima intalnire si de dragul celui pe care il conduceti pe ultimul drum, traiti frumos, transformati-va viata in opera de arta!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *