Borealy Gifts prin magazinul sau online de cadouri – www.cadouri-originale.ro a castigat titlul de cel mai bun magazin online in categoria „ Cadouri si flori” datorita determinarii de a avea cele mai bune relatii cu clientii si de a oferi cele mai bune servicii de pe piata online din Romania.

Ultima editie a GPeC a fost cea mai complexa de pana acum, cu 61 de magazine participante, care au trecut prin 3 etape de jurizare, cu 89 de criterii de jurizare desfasurate pe parcursul a 8 luni de evaluari. Au fost zeci de teste efectuate pe site de catre profesionisti dar si de catre oameni obisnuiti, care au facut comenzi de test si au testat abilitatile de relatii cu publicul ale fiecarui magazin.

Prin aceasta evaluare a pietei online se doreste cresterea profesionalismului magazinelor online si sporirea increderii consumatorilor in piata online. Astfel, se certifica de un organism independent magazinele online care ofera servicii de calitate intr-un mediu sigur, ceea ce elimina orice posibilitate de frauda.

Borealy Gifts prin magazinul sau online de cadouri –www.cadouri-originale.roa castigat titlul de cel mai bun magazin online in categoria „ Cadouri si flori” datorita determinarii de a avea cele mai bune relatii cu clientii si de a oferi cele mai bune servicii de pe piata online din Romania.

Printre motivele care au dus la obtinerea acestui premiu au fost si serviciile unice oferite la cel mai inalt standard de calitate:

Transport gratuit la toate comenzile, indiferent de valoarea comenzii, cu livrare in Bucuresti in 2 ore si in toata tara in 24 de ore. Toate cadourile sunt impachetate profesional in cutii de cadou de cea mai buna calitate si ambalate in hartie de cadou; Posibilitatea personalizarii cadourilor, fie printr-o felicitare cu mesajul dorit, fie prin gravarea cadoului ales; Garantie de 1 an de zile la toate produsele comercializate; Certificare de autenticitate si calitate, cu posibilitatea returnarii produselor timp de 30 de zile dupa primirea lor (perioada extinsa fata de cele 10 zile prevazute de lege).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *