Este in sangele nostru sa luam atitudine sau sa trecem la treaba fix in ultimul moment, atunci cand nu mai este niciun lucru de facut si cand timpul poate fi una dintre cele mai mari probleme. Insa, informandu-ne din timp privind serviciile de care avem nevoie pe parcursul vietii, putem participa la o actiune care are sa ne influenteze viata in bine.

Subiectul unei inmormantari este adesea trecut cu vederea, amanat sau pur si simplu e un lucru mult prea obscur si stanjenitor pentru a fi demn de luat in seama. Totul pana in ultima clipa, atunci cand chiar este necesar sa gasim o companie care ofera un pachet funerar si servicii funerare la preturi accesibile.

De ce un pret accesibil? Pentru ca o inmormantare impune de fiecare data costuri foarte mari in ansamblu – de la gasirea si achizitia unui loc de veci, pana la plata accesoriilor necesare pentru inmormantarea defunctului, lucruri necesare pentru pomelnic si praznic, pentru slujba de inmormantare etc. Iar in cazul in care aceste cheltuieli nu sunt decontate printr-un program specializat cu un ajutor de inmormantare, ori chiar si in prezenta acestuia, dar cu reduceri destul de mici, restul implicatiilor financiare trebuie suportate de catre membrii familiei defunctului. Si stim cu totii ca, astfel de momente se intampla fix atunci cand esti mai putin pregatit sau atunci cand bugetul nu este intocmai generos.

Insa, doar informandu-te poti gasi cele mai bune pachete funerare si oferte de inmormantare, cat si cele mai accesibile servicii funerare care pot fi oferite in timp util.

Iara daca tot ai ajuns si pana aici, permite-ne sa-ti venim si cu o recomandare – 07funerare.

Aceasta companie iti pune la dispozitie servicii funerare complete specializate pentru o inmormantare asa cum se cuvine, venind in ajutor inclusiv persoanelor care nu au la dispozitie un buget foarte ridicat. Firma colaboreaza cu zeci de parteneri din intreaga tara, astfel ca si tu poti gasi mai simplu si mai usor, compania de servicii funerare care ti se potriveste.

De asemenea, informandu-te vei sti din timp cum sa actionezi si catre ce unelte/servicii trebuie sa apelezi la nevoie. Astfel, nu va mai trebui sa-ti faci griji in cazul in care totul se intampla pe neasteptate sau daca nu vei avea pe nimeni cu experienta in jurul tau, care sa-ti vina in ajutor.

Totodata, trebuie sa stii ca apeland la serviciile 07funerare economisesti suficient timp incat sa pregatesti intreg ritualul cu tact, intr-un timp cat se poate de scurt. Tot acest timp iti va fi de mare ajutor, in special daca te vei afla in situatia neplacuta de a avea nevoie inclusiv de servicii de repatriere pentru aducerea corpului neinsufletit al defunctului la originile sale.

In pachetul economic oferit de 07funerare.ro, pentru cei decedati pe teritoriul Romaniei, se vor regasi lucruri esentiale pentru suma de doar 1900 lei. In aceasta suma este inclus sicriul de lemn cu motive de Italia, crucea defunctului cu conotatiile aferente, transportul persoanei pentru o distanta de 15 km, dar si manipularea decedatului, respectiv a sicriului, in vederea inmormantarii efective.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *