Peste 38.000 de participanți în cele 3 zile de festival

 

Prima editie a festivalului Massif a adunat peste 38.000 de iubitori ai muzicii, distractiei si muntelui, in cele 3 zile de show-uri si concerte live din Poiana Brasov. Peste 100 de artisti romani si internationali au animat atmosfera la cele 3 scene de la baza partiei si la cele 3 apres-ski-uri partenere: Nuba BeMassif Chalet, Yager BeMassif Chalet si Kupa BeMassif. In cele 3 zile de festival, participantii s-au bucurat de o diversitate de genuri muzicale: de la muzica electronica, folclor experimental, rap, trap, disco, rock sau pop.

In ultima zi a festivalului Massif s-au distrat peste 12.000 de oameni. Unul dintre cei mai creativi DJ-i si producatori din lume, danezul MORTEN, a creat o atmosfera de poveste la mainstage. Setul sau a inclus productii proprii, versiuni remix ale unor piese cunoscute in intreaga lume, dar si succesele lansate cu David Guetta in cadrul proiectului FUTURE RAVE.

,,Prima mea experienta a fost in vara anului trecut la UNTOLD. A fost atat de bine incat am revenit cu mare entuziasm acum. E ceva cu oamenii de aici, traiesc intens bucuria muzicii, iar acest lucru este extraordinar pentru fiecare artist”, a declarat danezul.
DJ-ul si producatorul Topic a reusit sa le ofere fanilor aflati la scena principala o atmosfera perfecta de festival cu DJ set-ul sau in care a combinat succesele cu care a ajuns in topurile din intreaga lume, „Breaking Me” sau „My Heart Goes (LA DI DA)”, cu noile sale proiecte muzicale.
Fanii genului trap au avut motive de entuziasm si in ultima zi a festivalului Massif, primul mare eveniment organizat intr-o statiune montana din Centrul si Estul Europei.

Deliric experimenteaza si interactioneaza cu fanii la fiecare live, asa s-a intamplat si la Massif, cand mii de oameni au cantat alaturi de el.

Un alt artist asteptat de fanii festivalului Massif a fost Oscar, care a reusit sa creeze o atmosfera plina de energie la mainstage. Ian, DJ Dark & Mentol, Bad & Boujee si Sambo au completat line-up-ul scenei principale.

Si in ultima zi a festivalului, scenele G.O.A.T (Greatest Of All Time) si Retro Fantesia au fost locul preferat al amatorilor de disco, pop si folclor experimental.

Carmen Chindris si Taraful Rutenilor au reusit, prin muzica lor, sa aduca la scena G.O.A.T. public din generatii diferite, dar cu aceeasi pasiune pentru folclorul experimental. Toata lumea a cantat de la prima pana la ultima piesa, iar cortul a fost plin. Si Paul Damixie, Marc Rayen si Andi Moisescu au reusit sa ofere momente memorabile petrecaretilor veniti in cortul G.O.A.T.

Muzica anilor ’80 si ’90, dar si hit-urile din anii 2000 au fost motivele pentru care scena Retro Fantesia a fost preferata de fanii genului.

Fanii s-au distrat si la cele 3 apres-ski-uri partenere festivalului: Nuba BeMassif Chalet, Yager BeMassif Chalet si Kupa BeMassif, unde au pus muzica DJ-i straini si romani, printre care The Hollygood Gang, Noel Holler b2b Toby Romeo si Paul Damixie.

Dimitri Vegas, MORTEN, Topic, Quintino, MATTN, Kadebostany, Delia, Inna, Grasu XXL, Stefania, Dirty Nano, Pascal Junior, Killa Fonic, Azteca, Ian, Oscar se numara printre artistii care au urcat pe scena principala Massif in cele 3 zile de festival. Pe toata perioada evenimentului, intre 3 si 5 martie, peste 38.000 de oameni s-au bucurat de muzica si energia celor peste 100 artisti romani si internationali, care au urcat pe cele 6 scene Massif.

Aceasta a fost prima editie a festivalului Massif, un eveniment care s-a desfasurat intr-o statiune montana, o premiera pentru Centrul si Estul Europei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *