Legrand, specialist global în infrastructuri electrice și digitale, a furnizat soluția sa inteligentă UX pentru hoteluri celui mai nou și modern complex hotelier din zona de Sud a țării, Alma Health & Spa Retreat, care reunește două aspecte: serviciile de supervizare destinate personalului hotelier și experiența de utilizator a clientului.

 

Alma Health & Spa Retreat este unul dintre cele mai moderne complexe balneare și de vacanță din România, fiind deschis la începutul acestei veri în Stațiunea Lacu Sărat, în urma unei investiții de peste 20 de milioane de euro a grupului de firme Eldomir Brăila. Proprietatea de 4 stele cuprinde 185 de camere și apartamente echipate cu cele mai noi tehnologii, dar și un centru balnear ultramodern, centru wellness & spa, plajă privată, aquapark și centru de evenimente.

În ceea ce privește echipamentele smart, complexul integrează cea mai nouă soluție integrată UX Legrand, o variantă customizabilă pentru gestionarea accesului și controlul inteligent al camerelor de hotel care include o serie de dispozitive ce pot fi personalizate în funcție de nevoile hotelului. Astfel, oaspeții Alma Health & Spa Retreat pot controla nivelul de iluminare al camerei, precum și temperatura sau poziția draperiilor și, în plus, pot acționa anumite scenarii (de exemplu, se pot controla mai multe funcțiuni deodată, printr-o simplă atingere). În plus, aceștia pot transmite personalului hotelului diferite cerințe precum Do not disturb sau Make up the room – Nu deranjați sau Vă rog să curățați camera.

„Legrand conduce inovația din domeniul clădirilor inteligente, iar colaborarea cu unul dintre cele mai moderne complexe hoteliere din România a demonstrat încă o dată că soluțiile noastre nu sunt doar inovatoare, ci și flexibile, mulându-se pe nevoile specifice ale fiecărei viziuni de business. Pentru noi, acest parteneriat reprezintă un exemplu de bune practici și credem că subliniază exigențele ambelor companii când vine vorba de confortul clienților finali.” a declarat Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

„Industria ospitalității a intrat în era smart iar, pentru un complex care are ca obiectiv principal redarea sănătății și starea de bine a oaspeților săi, o soluție completă de control al confortului  în camera de hotel nu mai înseamnă un lux, ci o diferențiere necesară. Ne-am dorit să includem cele mai inovatoare soluții de pe piață, iar sistemul de control inteligent al camerelor de hotel Legrand aduce un adevărat plus în experiența pe care o au oaspeții noștri pe timpul șederii.” a declarat Vasile Dogărescu, proprietarul Alma Health & Spa Retreat.

Calitatea experienței oferite de către Complexul Alma Health & Spa Retreat, datorată și tehnologiior Legrand de ultima generație, a câștigat aprecierea juriului și a publicului din cadrul Premiilor Turismului Balnear din România. Astfel, unitatea hotelieră deschisă în luna iunie a acestui an a câștigat premiile „Cea mai valoroasă investiție în domeniul Spa (balnear/wellness) din România, dar și „Cel mai bun hotel (4* sau 5*) cu baza de tratament balnear și de wellness”. Mai mult, complexul hotelier a câștigat și Votul Publicului, Locul III în cadrul Galei Romanian Excellence Awards.

Soluția UX Legrand pentru hoteluri a fost implementată până acum cu succes în hoteluri din întreaga lume, atât în cazul unor unități noi, precum Jumeirah Gate din Dubai, cât și al unor hoteluri de o eleganță clasică, așa cum este Vista Hotel Como din Italia, contribuind la transformarea rapidă a gestionării unității și fiind configurată pentru a răspunde celor mai diverse cerințe ale pieței.

Despre Legrand

Legrand este specialistul global în infrastructuri electrice și digitale. Soluțiile sale complete pentru toate tipurile de clădiri – rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, centre de date, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industriale, îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume.

Bazându-se pe un program în care sunt implicați toți angajații şi partenerii cheie, strategia Legrand pentru o creştere sustenabilă include lansarea constantă de produse și servicii de înaltă tehnologie adaptate la nevoile și cerințele pieței.

Legrand a raportat vânzări de aproximativ 7 miliarde de euro în 2021. Compania este listată la Euronext Paris și este o componentă notabilă a indicilor bursieri CAC 40 (cod ISIN FR0010307819).

În România și Republica Moldova, Grupul Legrand este prezent de peste 20 de ani şi comercializează, prin intermediul distribuitorilor săi, cele mai variate și inovatoare produse din domeniul electric sub umbrela a 15 mărci de top, dintre care cele mai reprezentative sunt: Legrand, BTicino, Zucchini, Cablofil, Netatmo.

Despre Eldomir 

Compania Eldomir este una dintre cele mai performanțe companii din Județul Brăila, cu o activitate de peste 30 de ani în domeniul agriculturii și al comerțului cu carburanți. Misiunea Eldomir este să contribuie la îmbunătățirea calității vieții printr-o gamă largă de produse și servicii de calitate, devenind o companie valoroasă pentru comunitate, pentru partenerii de afaceri și pentru clienți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *