Ce daca nu mai esti la varsta adolescentie, asta nu inseamana ca numai trebuie sa te distrezi. Ca adult capeti noi privilegii si metode de a te distra, chiar daca distractia se extinde si in dormitor. La un sex shop profesional cumparatorii vor gasi intotdeuna produsele de care au nevoie sau pe care au dorit sa le incerce din totdeauna, insa nu au avut ocazia.

Intr-un astfel de magazin se gasesc atat jucarii sexuale pentru femei  barbati, cat si  jucarii sexuale barbati! Jucariile sexuale sunt mai mult decat simple obiecte prin care adultii isi pot satisface placerile carnale.

Un aspect in care jucariile sexuale pot ajuta il reprezinta, pur si simplu, sa faca sexul mai placut, ajutand cuplurile sa descopere ceea ce le activeaza.

Facand sex grozav acest lucru poate promova sanatatea si bunastarea, imbunatatindu-ti starea de spirit si facandu-te fizic sa te simti bine. Folosirea unei jucarii sexuale poate condimenta o viata sexuala slaba si poate aduce putina distractie in viata ta. O jucarie sexuala te va face sa te simti grozav, precum si sa-ti promoveze circulatia si eliberarea „factorilor de a te simti bine” in timpul orgasmului.

Dar vibratoarele pot atenua aceste simptome prin imbunatatirea tonusului si elasticitatii peretilor vaginali si imbunatatirea senzatiei sexuale si, de asemenea, promoveaza lubrifierea vaginala.

Jucariile sexuale pot fi, de asemenea, utile dupa o interventie chirurgicala ginecologica sau chiar dupa nastere pentru a mentine tesutul vaginal flexibil, impiedicand-o sa devina prea strans si, de asemenea, promovand fluxul de sange in zona pentru a accelera vindecarea. Si barbatii pot beneficia de jucarii. Barbatii care le folosesc sunt mai putin probabil sa fie impovarati de disfunctie erectila, dificultati de a avea orgasm si apetit sexual scazut.

Este, de asemenea, mai probabil sa fie constienti de sanatatea lor sexuala, facandu-i mai probabil sa observe orice anomalie si sa solicite sfatul medicului. Produsele pentru barbati pot ajuta barbatii sa depaseasca disfunctia erectila, in urma interventiilor chirurgicale sau a tratamentului la prostata, diabet, boli de inima, leziuni ale maduvei spinarii si afectiuni neurologice, prin promovarea fluxului de sange in tesuturile erectile si stimularea nervilor pentru a ajuta barbatul sa aiba o erectie fara ca ei sa fie nevoiti sa aiba o erectie si sa ia Viagra.

Exista un motiv pentru care expertii subliniaza importanta preludiului. Majoritatea femeilor pur si simplu nu pot avea orgasm doar prin penetrare, indiferent cat de excitate sunt. Stimularea clitorisului poate fi cheia pentru satisfacerea climaxurilor, iar jucariile sexuale pot face acest lucru mai usor. Vibratoarele pot fi cu adevarat utile pentru afectiunile durerii vulvare, cum ar fi vulvodinia, unde penetrarea poate fi dificil de realizat.

Majoritatea femeilor nu pot avea orgasm doar prin penetrare, indiferent cat de excitate sunt. Devenind constienta de felul in care se simte corpul ei prin masaj si explorare intima, folosind un vibrator si lubrifiant si tehnici de relaxare, o femeie care are vulvodinie poate deveni mai relaxata si mai confortabila cu corpul ei, iar simptomele ei se pot diminua. De asemenea, permite jocul sexual intim atunci cand penetrarea nu este posibila. Intr-un magazin de sex shop cumparatorii pot gasi numeroase jucarii sexuale femei la preturi avantajoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *