YellowKorner_1

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat un nou parteneriat cu YellowKorner, un colectiv de fotografi de artă de renume mondial, pentru a le oferi consumatorilor o colecție extinsă de fotografii realizate de artiști de talie mondială pe The Frame, televizorul din gama lifestyle, și pentru a facilita accesibilitatea în sfera fotografiilor de artă prin Art Store.

Înființată în 2006, YellowKorner este o companie de top în fotografia de artă cu sediul în Franța, care operează o rețea de peste 130 de galerii din întreaga lume în 25 de țări la nivel global. Oferă peste 3.000 de ediții limitate și printuri certificate, în colaborare cu unii dintre cei mai importanți artiști ai acestei generații.

Prin acest parteneriat, The Frame va oferi o colecție extinsă de fotografii curatoriate de YellowKorner, permițându-le spectatorilor să descopere și să experimenteze magia fotografiei într-un mod care nu a fost niciodată posibil până acum. The Frame va fi, de asemenea, expus și în unele galerii de artă YellowKorner din Franța, unde clienții vor putea interacționa cu televizorul și vor avea posibilitatea, printr-un cod QR, de a afla mai multe informații despre The Frame.

În plus, Samsung și YellowKorner vor colabora cu artiști renumiți pentru a organiza expoziții la Paris cu scopul de a democratiza fotografia de artă. Ambele website-uri, Samsung și YellowKorner, vor furniza detaliile parteneriatului și vor permite vizitatorilor să se familiarizeze mai mult cu această inițiativă, cu emblematicul televizor de Lifestyle și cu platforma sa de artă, Art Store, unde sunt prezenți artiștii YellowKorner.

YellowKorner_2

Art Store are în prezent peste 1.500 de opere de artă de la peste 600 de artiști din 42 de țări diferite, de care consumatorii se pot bucura la o calitate a imaginii 4K. Operele de artă pot fi găsite în muzee și galerii din întreaga lume, precum Muzeul Albertina din Viena, Muzeul de Stat Hermitage din Sankt Petersburg, Muzeul Prado din Madrid, Tate Modern din Londra, Muzeul Van Gogh din Amsterdam și LUMAS.
„Parteneriatul cu YellowKorner marchează prezența din ce în ce mai accentuată a magazinului de artă (Art Store) de pe The Frame, fiind una dintre cele mai importante platforme de artă din întreaga lume. Sperăm că acest parteneriat va continua să le ofere consumatorilor noștri un portal de intrare, ușor și accesibil, pentru a experimenta operele de artă preferate”, a declarat Jongsuk Chu, Executive Vice President and Head of Europe Office at Samsung Electronics.

The Frame este televizorul Samsung din gama lifestyle, care transformă spațiul obișnuit de locuit într-o galerie de artă cu opere de artă uimitoare direct din Art Store. Versiunea 2021 se bazează pe designul emblematic al lui The Frame, oferind o ramă și mai subțire de 24,9 mm, imitând adâncimea unei rame tradiționale și permițându-le spectatorilor să se concentreze asupra operei de artă în sine.

Portofoliul The Frame este disponibil în șapte dimensiuni de ecran, variind de la modele de 32” până la modele mari de 85”. Profitând de calitatea de vârf a imaginii QLED 4K, The Frame folosește, de asemenea, un senzor de luminozitate pentru a detecta condițiile de lumină din jur, ajustând automat luminozitatea ecranului și tonul de culoare pentru a oferi imagini uimitor de vibrante în timp ce afișează opera de artă așa cum a fost menită să arate.

Pentru mai multe informații despre portofoliul de televizoare Samsung de lifestyle, vă rugăm să vizitați www.samsung.com.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *