[București, 27 Septembrie 2021] Evenimentul anual Huawei emblematic pentru industria globală ICT – HUAWEI CONNECT 2021 – s-a lansat joi, pe 23 septembrie. Președintele rotativ al Huawei, Eric Xu, a deschis evenimentul cu un discurs intitulat „Inovarea continuă pentru o digitalizare mai rapidă”.

Evenimentul din acest an, cu tema „Dive into Digital”, explorează modul în care tehnologia digitală se poate integra mai bine cu scenariile de afaceri și know-how-ul industriei pentru a aborda provocările critice ale afacerilor și modul în care părțile interesate pot colabora mai eficient pentru a încuraja un ecosistem industrial deschis și pentru a obține succesul comun. Evenimentul este programat să aibă patru discursuri principale, cinci summit-uri și 66 de sesiuni, cu peste 200 de vorbitori, inclusiv vizionari din industrie, lideri de afaceri, experți în tehnologie de vârf și parteneri ecosistemici. Acesta a fost transmis în direct în 11 limbi pe site-ul companiei Huawei și de către partenerii săi media. Evenimentul a inclus, de asemenea, expoziții online, vizite la distanță la sălile de expoziție și discuții deschise, care să permită interacțiunea online și experiențe unice.

Președintele rotativ al Huawei Eric Xu ține un discurs la HUAWEI CONNECT 2021

În discursul său, Xu a vorbit despre cum ajutarea industriilor să devină digitale este un aspect critic al misiunii Huawei de a duce digitalul către fiecare persoană, casă și organizație pentru o lume complet conectată și inteligentă.

Xu a spus: “Dezvoltarea digitală se bazează pe tehnologia digitală. Pentru ca tehnologia digitală să rămână relevantă, trebuie să continuăm să inovăm și să creăm valoare. Cloud, AI și rețelele sunt trei tehnologii digitale critice.” Xu a împărtășit apoi unele dintre progresele pe care Huawei le-a făcut în aceste trei domenii, ceea ce face Huawei pentru a permite dezvoltarea cu emisii reduse de carbon și spre ce se îndreaptă industria în ansamblu.

Xu a explicat că HUAWEI CLOUD, serviciul cloud al companiei care a fost lansat acum doar patru ani, a reunit deja peste 2,3 milioane de dezvoltatori, 14.000 de parteneri de consultanță și 6.000 de parteneri tehnologici și, de asemenea, a pus la dispoziție peste 4.500 de servicii disponibile pe piața HUAWEI CLOUD. A devenit o platformă importantă pentru companiile, întreprinderile și guvernele de internet, deopotrivă, pentru a-și face organizațiile digitale.

La eveniment, Xu a lansat primul serviciu distribuit, nativ în cloud, denumit UCS – un serviciu omniprezent nativ în cloud disponibil pe HUAWEI CLOUD. Prin intermediul UCS, Huawei intenționează să ofere afacerilor o experiență consecventă în folosirea aplicațiilor native în cloud care nu sunt constrânse de limitările geografice, cross-cloud sau de trafic, accelerând astfel transformarea digitală în toate industriile.

Portofoliul de AI al Huawei, full-stack și multi-scenariu, lansat în 2018, progresează, de asemenea, așa cum era de așteptat. Infrastructura sa MindSpore a devenit principalul cadru de calcul AI în China. Între timp, clusterul Atlas 900, precum și serviciile cloud bazate pe acesta, deservesc în prezent peste 300 de întreprinderi, sprijinind instruirea multor modele care includ modele mari HUAWEI CLOUD Pangu. HUAWEI CLOUD ModelArts a făcut dezvoltarea aplicației AI incredibil de simplă cu serviciile sale complete, bazate pe scenarii. Scopul final al ModelArts este de a permite fiecărui inginer să își dezvolte în mod independent propriile aplicații AI.

Xu a introdus, de asemenea, inovațiile Huawei în domeniul rețelelor. Pe măsură ce organizațiile devin digitale, ele tind să vadă o creștere exponențială a complexității rețelei. Pentru a aborda acest lucru, Huawei a creat soluții inovatoare pentru rețelele globale bazate pe conceptul de rețea de conducere autonomă (ADN). Compania a lucrat cu clienții din sectoarele finanțelor, educației și asistenței medicale pentru a inova și implementa noi aplicații și pentru a construi rețele care se auto-împlinesc, se auto-vindecă, se auto-optimizează și sunt autonome.

Xu a continuat să explice cum Huawei folosește tehnologia digitală pentru a sprijini dezvoltarea cu emisii reduse de carbon, ca parte a eforturilor globale de a atinge vârfurile de emisii de CO2 și neutralitatea carbonului. Mai exact, Huawei se concentrează pe trei inițiative cheie:

(1) Investițiile și inovarea în tehnologii de economisire a energiei pentru a furniza produse ICT mai eficiente energetic pentru o industrie ICT cu emisii reduse de carbon;

(2) Investiții în inovații în care electronica de curent și tehnologiile digitale converg pentru a promova energia curată și digitalizarea energiei tradiționale; și

(3) Furnizarea de tehnologie digitală pentru a ajuta toate sectoarele să devină digitale și cu emisii reduse de carbon.

Zhang Ping’an, CEO Cloud BU și președinte Huawei Consumer Cloud Service, a elaborat inițiativele strategice ale HUAWEI CLOUD și a lansat noi servicii și produse la eveniment. „Cheia unei transformări digitale reușite este să gândești nativ în cloud și să acționezi nativ în cloud”, a spus Zhang. „HUAWEI CLOUD se alătură clienților și partenerilor noștri pentru a se aprofunda în digital și pentru a explora potențialul totul-ca-serviciu – infrastructură-ca-serviciu pentru accesibilitate globală, tehnologie-ca-serviciu pentru inovație flexibilă și expertiză-ca-serviciu pentru excelență comună.” Zhang a anunțat două noi regiuni în portofoliul companiei, Mexic și Ulanqab din China, și a lansat 10 noi servicii HUAWEI CLOUD. Anunțul a inclus MacroVerse – HUAWEI CLOUD aPaaS, OptVerse AI Solver, HUAWEI CLOUD Stack 8.1, SparkRTC – un serviciu audio și video în timp real și Pangu, un model mare pentru moleculele farmaceutie.

Printre clienții și partenerii prezenți s-au numărat Christophe Ozer, șeful Orange Cloud (Orange Flexible Engine) APAC; Wu Qiang, vicepreședinte al Tianjin Port Holdings; Chen Haining, director general al departamentului IT de la Shanghai Pudong Development Bank; și Jiang Chuanrong, președintele Shanghai Mirror Pictures. Ei au descris experiența lor de inovație în transformarea digitală împreună cu Huawei. Wu Qiang a spus: „Portul Tianjin este unul dintre primele 10 porturi din lume, cu o capacitate anuală de aproape 20 de milioane de containere. HUAWEI CLOUD OptVerse AI Solver ne ajută să ne îmbunătățim viteza de planificare de peste 100 de ori pe baza a zeci de milioane de variabile și constrângeri, maximizează programarea resurselor și eficiența operației de supraîncărcare.”

Xu și-a încheiat discursul cu „Inovația continuă a fost până acum forța motrice a digitalizării. Mergând mai departe, dacă sperăm să atingem obiective mai ambițioase pentru digitalizare, inovația non-stop va continua să fie cheia. Deci, să inovăm non-stop pentru un viitor mai bun.”

Huawei găzduiește online HUAWEI CONNECT 2021 în perioada 23 septembrie – 31 octombrie. Tema evenimentului din acest an este Dive into Digital. Vom intra în profunzimea aplicației practice a tehnologiilor cloud, AI și 5G în toate industriile și modul în care acestea pot face organizațiile de toate formele și dimensiunile mai eficiente, mai versatile și, în cele din urmă, mai reziliente pe măsură ce ne îndreptăm spre economie recuperare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați echipa noastră locală sau să verificați https://www.huawei.com/en/events/huaweiconnect

Despre Huawei

Fondată în 1987, Huawei este un furnizor global de infrastructură și dispozitive inteligente pentru tehnologia informației și comunicațiilor (TIC). Avem peste 197.000 de angajați și operăm în peste 170 de țări și regiuni, deservind peste trei miliarde de oameni din întreaga lume.

Viziunea și misiunea noastră este de a aduce digitalul către fiecare persoană, casă și organizație pentru o lume complet conectată, inteligentă. În acest scop, vom conduce conectivitate omniprezentă și vom promova accesul egal la rețele; aduceți cloud și inteligență artificială în toate cele patru colțuri ale pământului pentru a vă oferi o putere de calcul superioară acolo unde aveți nevoie de ea, când aveți nevoie de ea; construim platforme digitale pentru a ajuta toate industriile și organizațiile să devină mai agile, eficiente și dinamice; redefinim experiența utilizatorului cu AI, făcându-l mai personalizat pentru oameni în toate aspectele vieții lor, indiferent dacă sunt acasă, la birou sau în deplasare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați Huawei online la www.huawei.com sau să ne urmăriți pe:

http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.twitter.com/Huawei

http://www.facebook.com/Huawei

http://www.youtube.com/Huawei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *