De cand s-a dat alarma din cauza noului virus Covid 19, tot mai multe persoane au realizat importanta spalarii pe maini, dar si a igienei suprafetelor pe care mancam sau locurile unde lucram. Cu atat mai mare este importanta consumabilelor de hartie precum: prosoape hartie, hartie igienica, servetele si role de hartie.

Prosoapele din hartie, datorita faptului ca sunt de unica folosinta, ajuta la o stergere igienica a mainilor, dupa ce acestea au fost spalate cu apa si sapun dezinfectant, prosoapele clasice adunand in timp bacterii si microbi, chiar si dupa cateva utilizari.

Consumabilele din hartie comercializate de catre cei de la Sanito.ro sunt rezistente la umezeala si nu prezinta riscul de a se rupe imediat ce au intrat in contact cu mainile ude. Principalele categorii de produse din hartie ce pot fi achizitionate de pe acest site, sunt urmatoarele:

-Hartie Igienica ;

-Prosoape Hartie Pliate;

Rola prosop hartie ;

-Role hartie industriala;

-Servetele de Masa;

Servetele Faciale;

Role Medicale si prosoape coafor;

Consumabile hartie

Toate acestea sunt produse de cea mai buna calitate si disponibile la cele mai avantajoase preturi. De asemenea, aici veti gasi produse din hartie din gama de produse Tork, unul dintre cele mai renumite branduri la nivel mondial pentru calitatea superioara a produselor.

Calitate excelenta la preturi foarte avantajoase reprezinta probabil cel mai important atu al produselor din aceasta gama de produse hartie. In ceea ce priveste totalul produselor comercializate de catre cei de la Sanito.ro, acesta nu consta doar in consumabilele din hartie, ci si in multe alte tipuri de produse. Toate produsele ce tin de pastrarea curateniei si asigurarea eficienta a unei igiene personale, se gasesc pe Sanito.ro.

Cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le luam in considerare atunci cand pregatim cosul de cumparaturi sunt calitatea consumabilelor din hartie, proprietatile superioare de absorbtie si de curatare ale produselor din hartie, dar si bugetul. Un alt aspect, dar nu cel din urma, este acela de a avea in vedere daca brand-ul este certificat FSC si daca se focuseaza si pe produse realizate din celuloza reciclata, protejand astfel si mediul inconjurator.

Exista o multime de intrebuintari in care absorbtia garantata de prosoapele de hartie poate fi utila. Printre aceste utilitati se numara:

-Stergerea lichidelor varsate, evident.

-Stergerea uneltelor care au urme de unsoare.

-Indepartarea semnelor de creion sau murdarie.

-Uscarea carnii inainte de a o gati sau a o condimenta.

Avantajele servetelelor de hartie

Extrem de absorbante. Dupa cum am mentionat mai sus, servetele de hartie sunt extrem de absorbante. Acesta este motivul pentru care sunt utilizate in mod obisnuit pentru uscarea mainilor, precum si pentru a scapa de deversari. In plus, uneori sunt folosite in aplicatii de gatit pentru uscarea alimentelor.

Usor de folosit. Prosoapele de hartie sunt foarte usor de utilizat. Cand este nevoie, trebuie doar sa scoti un servetel de hartie din pachet si sa faci tot ce ai nevoie.

Sunt de unica folosinta, asa ca arunca prosopul folosit si obtine unul nou cand este necesar.

Ieftine. Prosoapele din hartie sunt destul de ieftine, mai ales in comparatie cu prosoape din microfibra care au o absorbtie comparabila. Acest lucru se intampla, pur si simplu, deoarece servetele de hartie sunt mai usor de fabricat.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *