Trec adesea pe strazile cu vile sau cu case din Bucuresti, fiindca aspectul lor modern ma revigoreaza. Imi place sa vizitez in zilele libere Muzeul Satului si sa raman cu casele acelea taranesti in minte, apoi sa trec prin aceste cartiere de lux si sa compar.

Si eu mi-am petrecut copilaria intr-o casuta de la tara, de aceea imi este dor sa trec pe la Muzeul Satului si sa ma asez pe canapeaua din lemn pe prispa lipita cu lut. Unele case arhaice au acoperisul din paie, altele din lemn, iar gardurile sunt impletite din nuiele.

Imi amintesc cum trebuia sa reparam gardul si mai ales portile an de an. Cumparam uluca, alergam dupa mesteri, iar ei intindeau sforile, sapau gropile, bateu bulamacii si incepeau reconstructia.

In acest timp, gainile stateau inchise, cainii legati, iar noi simteam ca locuinta nu mai are cercul acela protector.

Casele din Bucuresti au porti automatizate din metal, solide si elegante, diferite de cele din lemn de fag sau de prun.

Noi, obisnuiam sa punem un cearsaf in geam, prins cu o ata de cele doua cuie, asigurandu-ne in acest fel intimitatea.

Casele de la oras, pe care le admir eu au toate  rulouri exterioare din aluminiu aplicat.

Le analizez cu atentie si imi dau seama cat de mult s-a schimbat lumea.

Cineva care vine de la schimbul trei si doreste sa recupereze noaptea, isi face o baie, se imbraca in pijamale, trage rulourile exterioare  manual sau apasa pe telecomanda sau pe intreruptor si are intuneric bezna si liniste deplina in dormitor.

Ar fi chinuitor sa se straduiasca sa doarma 4-5 ore in timp ce soarele ii bate in ochi, iar de afara aude masini mergand si claxonand pe strada, oameni vorbind tare, copii plangand sau razand zgomotos!

Daca la tara poti gasi undeva o odaita mai linistita si intunecata, la oras esti in mijlocul vacarmului si nu te poti sustrage.

Privesc rulourile stralucitoare din aluminiu si admir modul in care completeaza eleganta casei. Peretii sunt stralucitor de curati, in culori pastelate, aluminiul da senzatia de curat si nu pot sa nu zambesc amintindu-mi cearsaful acela care de cele mai multe ori se vedea urat in geam, dar trebuia pus.

Apartamentul nostru este vara in bataia soarelui de la primele ore ale diminetii, pana la apus si singura salvare de atmosfera aceea de cuptor ar fi aceste rulouri exterioare din aluminiu.

Aparatul de aer condition face fata cu dificultate temperaturilor ridicate si se defecteaza adesea din aceasta cauza.

Dar cum un necaz nu vine niciodata singur, in afara faptului ca nu putem dormi din cauza caldurii acumulate, ziua ne intra mustele in casa si innegresc peretii, iar noapte ne invadeaza armatele de tantari.

Analizand comparativ locuintele de la tara din Muzeul Satului si pe cele din cartierul rezidential mi-am dat seama ca imi pot scapa apartamentul de arsita cu rulouri exterior din aluminiu aplicate, de aceea chiar in aceasta primavara am inceput sa caut magazine specializate in astfel de produse pe internet.

Motoarele de cautare Google reprezinta cea mai buna recomandare a unui magazine online, fiindca ele alcatuiesc topul celor mai cautate pe care le afiseaza pe prima pagina.

Prin urmare, ele m-au directionat catre Aluroller.ro si am descoperit pe site-ul acestui magazine tot ce aveam nevoie pentru asigurarea linistii apartamentului meu de la parter, aflat in bataia soarelui si a vantului.

Iata ce informatii utile am gasit pe site:

-rulourile exterioare din aluminiu aplicate pot avea plase de insecte incorporate, la cerearea clientului.

Asta imi doream: o izolare totala de soare, de zgomote si de insecte, daca acest lucru era posibil.

-ele pot fi actionate manual sau prin intermediul intrerupatorului sau al telecomenzii.

M-am gandit ca nu am chef sa cobor mereu din pat sau sa imi intrerup activitatea de la birou sau de la bucatarie sa actionez manual ruloul. Este mult mai simplu sa apesi pe un buton si sa ai in casa atmosfera dorita.

-daca ma grabesc sa plasez comanda, in prezent costa cu 30% mai putin, deci pot sa face ecomonie, iar banii castigati ii pot folosi la curatenia de primavara a casei care se impune sa fie facuta mereu.

-pot solicita consultanta gratuita in cazul in care doresc informatii in plus sau punerea la punct a unor grilaje si sisteme antifurt.

Toate locuintele in care s-ar putea intra usor din afara trebuie asigurate de raufacatorii care sunt gata sa intre oricand, mai ales cand stiu ca nu este nimeni acasa sau in timpul noptii, cand si vecinii dorm.

-masuratorile exacte sunt gratuite. Nu trebuie sa te chinuiesti sa masori de zeci de ori si sa notezi cu atentie pe hartie dimensiunile, fiindca specialistii vin la fata locului si se ocupa de aceasta operatiune importanta si delicata. Daca masurile nu sunt corect luate, totul este compromis.

-montajul este inclus, deci rolourile cu plasa de insecte incorporata vor fi bine fixate, clientul nefiind nevoit sa cumpere si consumabilele necesare.

-in cazul unor defectiuni, firma este cea care asigura repartiile postgarantie.

-Aluroller.ro isi lasa amprenta calitatii si a elegantei in toate lucrarile efectuate de aceea are sute de clienti in fiecare luna. Acest lucru este demonstrabil cu portofoliul care poate fi analizat pe site, dar si din evalurile clientilor care sunt 100% multumiti de colaborare, de la prima interactiune, pana la finalizarea montajului.

Am luat deja legatura cu specialistii firmei de mai sus si astazi vin sa imi ia masura. In curand apartamentul meu va fi ca o fortareata. Nimic nu va patrunde pe fereastra fara acordul nostru, al proprietarilor, nici razele soarelui, nici zgomotele de afara, nici gerul, dar nici insectele.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *