Marketing-ul din ziua de astazi nu ar mai fi cea ce este daca nu am avea materiale promotionale care sa anunte clientii despre produsele noi, preturi si oferete. Addigital.ro este o firma care se ocupa in mod direct cu crearea de bannere, cataloage, carti de vizita, ecusoane, medalii, toate obiecte care ajuta la imaginea unei firme.

Ce rol are fiecare material promotional?

Revistele reprezinta tipul de publicatie care, de obicei, se tipareste dupa un anumit program (ex: saptamanal, lunar, trimestrial etc.) continand o serie de articole cu caracter informativ sau publicitar precum si inserturi strict publicitare.

Formatele cele mai uzuale folosite pentru reviste sunt A4 si A5.

Plannerul este un calendar tip organizator pentru birou care contine 53 de file identice, folosit pentru organizarea evenimentelor interne sau externe.

Alaturi de calendare si agende, plannerele fac parte din categoria materialelor publicitare de sfarsit de an. Pe langa aspectul publicitar este de remarcat si caracterul practic al unui planner saptamanal.

Cataloagele sunt o forma superioara de prezentare a companiei, a produselor si a serviciilor dumneavoastra printr-o abordare mai detailata fata de alte mijloace de prezentare. Pentru ca, in general, un catalog este folosit intens, este important ca legatoria sa fie de calitate, astfel incat colile sa nu se desprinda. Modalitatea cea mai des intalnita este legarea prin brosare. Cataloagele brosate au un aspect profesional, impecabil fiind foarte rezistente in timp.

Felicitarile sunt modul prin care orice companie sau persoana aduce la cunostiinta partenerilor, intr-un mod elegant, diverse evenimente sau ocazii. Fie ca sunt Felicitari de Craciun, Felicitari de Paste, Felicitari de 8 Martie, prezentate sub o forma eleganta si pretentioasa, felicitarile cu siguranta vor atrage atentia asupra companiei si seriozitatii ei.

La cerere, felicitarile se pot infolia mat sau lucios, pentru un cost suplimentar.

Alte finisari disponibile:

–  lacuire offset/lacuire selectiva;

–  timbru sec, folio;

–  stantare.

Addigital.ro are solutii pentru preferintele fiecarui client!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *