Oamenii se sperie in fata unei repatrieri decedati, fiindca se gandesc la urmatoarele lucruri:

1. ca sunt obligati, in calitate de apartinatori sa se duca in tara in care a avut loc decesul, sa se ocupe de formalitati.
Exista persoane carora le este teama sa se urca in avion, dar nici nu se descurca sa isi rezerve bilet, sa se imbarce, sa treaca de filtrele de securitate. In Romania sunt oameni care vor sa isi aduca decedatii acasa, dar nu stiu ca de formalitati se ocupa in exclusivitate firmele de servicii funerare.

2. ca nu pot face fata cheltuielilor de repatriere, pe care le considera astronomice.
Daca s-ar interesa mai bine despre www.funerarenicolas.ro nu s-ar mai teme sa decida aducerea in tara a decedatului.
Funerare Nicolas, firma care conduce in topul celor mai buni furnizori de servicii de repatriere din tara, are program non stop si preia intreaga sarcina a repatrierii, incepand cu intocmirea documentatiei.

Pentru repatriere din orice stat european este nevoie de pasaport funerar international, in care este trecuta si ruta la intoarcerea catre casa, certificatul de deces si adeverinta de imbalsamare.

Toate aceste documente se obtin mult mai usor de cineva care face acest lucru de 15 ani si colaboreaza de mult timp cu institutiile din statul in care a avut loc decesul. Evident ca pentru procurarea acestor acte este nevoie de cunoasterea limbii statului respectiv.
Si pregatirea trupului neinsufletit este o operatiune grea, fiindca presupune interactiunea cu un corp lipsit de viata.
Mai intai decedatului i se face baie, apoi este imbalsamat cu cele mai bune substante, fiindca trupul sau trebuie sa ramana intact atat in timpul transportului, dar si cat este depus la capela si este inconjurat de cei care l-au cunoscut si apreciat.

Este adevarat ca sicriele sunt sigilate si capacul nu mai poate fi ridicat, dar sa nu uitam ca procesul de descompunere are capacitatea de a marca olfactiv o zona mult mai mare decat cea in care se produce.

Apartinatorii care apeleaza la Funerare Nicolas pentru transport decedati prin Europa au garantia ca:
-decedatul este pregatit din toate punctele de vedere pentru intalnirea cu apartinatorii. Poate ca machiajul fetei nu se vede, dar suntem mult mai linistiti stiind ca i-am facut cadou un machiaj de nota zece unei femei frumoase, care si in casa se farda, sa arate perfect. Nici hainele nu se vad, dar te simti eliberat de suferinta, sa stii ca furnizorii de servicii de la firma de pompe funebre aleasa pentru a aduce mortul acasa are in stoc haine elegante si de calitate si sicrie de lux.

-dosarul de repatriere va fi completat la timp ca repatrierea sa fie facuta cat mai repede.
In traditia populara exista credinta conform careia si mortul se grabeste sa plece in calatoria sa ca sufletul sa se poata inalta linistit la cer.
De dragul sau, nu trebuie sa prelungim la nesfarsit inmormantarea.
Ceremonia finala inseamna acceptarea firescului si linistirea familiei care trebuie sa isi vindece ranile incet-incet.
Ingrijirea sufletului ranit de plecarea cuiva apropiat ia timp si trebuie facuta atent.

-orice etapa prevazuta de legislatia funerara internationala este parcursa cu maturitate de catre personalul angajat in organizare ca repatrierea sa aiba avizarea favorabila a tarii respective.
Cele doua sicrie speciale cu ajutorul carora se face repatrierea sunt incluse in pret si oferite de firma respectiva, care completeaza obiectele funerare puse la dispozitia defunctului cu crucea inscriptionata. Primul sicriu este din zinc, in timp ce al doilea din lemn de esenta tare.

-transportul funerar decurge fara probleme, elegant si repede, fiindca la distanta mare masina este condusa de o echipa de soferi, acestia odihnindu-se pe rand.
Decedatul nu va fi adus intr-o masina care este plina de praf sau de noroi si care scoate fum.

-pretul comunicat la inceputul discutiei si trecut in contractul de repatriere nu este schimbat, exceptand situatia in care apartinatorii solicita servicii in plus.

-soferii care asigura transportul in tara tin cont de toate dorintele familiei.

Au fost cazuri in care decedatul isi vizita anumiti prieteni sau rude si apartinatorii au dorit ca masina sa se abata de la drumul catre cimitir, in locurile care ii erau dragi acestuia. Trebuie sa va spun ca am urmarit modul in care reprezentantii firmei prezentate mai sus indeplinesc toate dorintele apartinatorilor.

Moartea este trista, dar Funerare Nicolas are capacitatea de a mangaia familia indoliata prin serviciile premium pe care le ofera, prin grija si respectul acordate decedatului.
Va recomand sa ii aduceti acasa pe cei dragi, care mor departe fiindca pacatuiti lasandu-i departe de locurile dragi! Insist sa alegeti firme de pompe funebre care au experienta si care sunt fruntase in clasamentul repatrierilor.

Sa organizam totul perfect ca plecarea celui apropiat sa fie suportabila, stiind ca ne-am dat tot interesul ca el sa aiba un sicriu de lux, haine elegante, flori proaspete si frumoase, iar cei care il insotesc primesc pachetele cu mancare buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *