Atat vara cat si iarna reprezinta anotimpuri dificile pentru soferi. Cei obisnuiti cu vechile metode trebuie sa schimbe anvelopele de iarna cu cele de vara dupa ce vremea rea incepe sa treaca fapt care necesita timp si bani in plus cheltuiti la un service. Cei care vor sa scape de aceste griji aleg anvelope all-seasons care nu necesita schimbare dar pot avea o durata de viata ceva mai mica datorita faptului ca sunt utilizate mai des intr-o perioada mai lunga de timp.

Desi anvelopele all-seasons au proprietati atat din cele de iarna cat si din cele de vara, tot cele clasice raman mai bune. Astfel, in magazinul E-pneu.ro avem la dispozitie diverse modele de anvelope vara perfecte pentru orice model de masina.  Gasim aici producatori precum Continental, Bridgestone, Pirelli sau Michelin dar si multi altii. Cu toate acestea, preturile nu sunt unele foarte mari, comparativ cu nivelul de calitate oferit.

Ce ne poate oferi un set de anvelope de vara de buna calitate, comparativ cu unul de slaba calitate?

  • In primul rand, o mai mare siguranta in timp ce conducem, atat pe treren uscat cat si pe teren umed. Daca o anvelopa este prea uzata sau striatiile sunt prea mici, masina poate avea tendinta sa alunece atunci cand viram iar acest lucru poate conduce chiar la accidente grave.
  • O mai mare stabilitate a masinii. Se intampla uneori sa fim neatenti sau alti soferi sa fie neatenti si astfel sa ocolim anumite obstacole la viteze mai mari. Un set de cauciucuri de buna calitate va pastra masina mai stabila in timp ce facem asta.
  • O aderenta mai buna la suprafata carosabila. Acest lucru ajuta atat la stabilitatea cat si la posibilitatea de a accelera mai rapid sau de a atinge o viteza mai mare.
  • O durata de viata mai mare chiar si in utilizare zilnica. Si acest aspect conteaza, asta pentru ca trebuie sa recunoastem ca un set intreg de anvelope nu este chiar atat de ieftin.
  • O mai mica uzura a altor componente

Comparativ cu cele de iarna, anvelopele de vara au striatii mai mici si mai putine fapt care ne permite astfel si sa obtine o viteza mai mare.

Asa cum am precizat deja, oferta magazinului E-pneu este foaret variata, indiferent de tipul vehiculului pe care l-am detine. Echipa cu o experienta de peste 10 ani stie de ce are nevoie fiecare sofer in parte astfel incat fiecare produs in parte are informatii detaliate astfel incat sa nu existe dubii atunci cand vrem sa ne cumparam un nou set de anvelope. De asemenea, ne stau la dispozitie si cei din echipa de suport tehnic, cu diverse informatii utile.

Din magazin putem alege chiar si jante auto, de acceasi calitate ca toate produsele de aici, realizate din aluminiu sau diverse aliaje. Astfel, putem opta atat pentru anvelope cat si pentru jante in acelasi timp, obtinand un pachet premium care va imbunatati cu siguranta performantele si aspectul oricarei masini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *