Sa zbori pe schiuri si sa ai zapada sub picioare este visul oricarui iubitor al sporturilor de iarna. Din cer cad fulgi gratiosi, in timp ce tu dansezi pe partie. Martori iti sunt turistii de la baza partiei si brazii. Este minunat sa fii pe munte iarna, sa ai asigurata o camera calda in care sa te odihnesti, mesele sa fie imbelsugate, iar tu sa consumi toate caloriile adunate de Craciun.

Sa simti in nari aerul acela curat si taios si sa vezi patura de nea care a acoperit totul.

Omul modern are nevoie de programe ferme de miscare, fiindca sta la birou 7-8 ore pe zi si nu merge pe jos mai mult de 10 minute din cauza lipsei de timp.

Muntele ramane atractie sezonului si ca sa nu te pui in pericol nu poti face trasee dificile, ci tot ce ai de facut este sa te duci la sanius sau la schi si sa iti consumi toata energia.

Reprezinta o cura de sanatate sa faci 2-3 ore de schi zilnic, cel putin o saptamana. Gandeste-te la grupele de muschi pe care le pui in miscare, la aerul curat pe care il respiri si la privelistea de vis.

In cazul in care te intereseaza un program complet de practicare a sporturilor de iarna, da un click aici https://www.mara-study.ro/oferte/tabere-internationale/tabara-schi-in-elvetia-grup si rezerva-ti un loc la tabara internationala de schi.

Se spune ca Elvetia este una dintre cele mai curate, mai frumoase si mai sigure tari din lume, de aceea aici vin turisti din toata lumea. De asemenea muntii elvetieni si ciocolata din acesta tara sunt renumite in lumea intreaga.

Tabara internationala de schi aduce urmatoarele beneficii celor care isi rezerva din timp un loc:

-perfectionarea abilitatilor de comunicare in limba engleza.

Acolo nu poti sa vorbesti romaneste, fiindca nu te intelege nimeni si ai nevoie sa te faci inteles. In engleza ceri un ceai cald, in aceeasi limba iti inchiriezi schiurile si te adresezi gazdelor tale. Aceasta limba care face parte din grupul celor mai vorbite de pe glob este limba oficiala a taberei.

-oportunitatea de a face noi prieteni din lumea intreaga.

-o cura completa de sanatate.

-initierea in cultura si traditiile elvetiene. Cu siguranta ca acolo, departe vei incerca mancaruri si deserturi traditionale, te vei bucura de traditiile lor si vei putea studia la fata locului felul de viata, notiuni privind arhitectura si economia elvetiene.

Pe site-ul firmei Mara-study, iubitorii si practicantii sportului se pot inscrie la tabere sportive organizate in tari renumite din lumea intreaga. Se gasesc oferte pentru sportul de performanta, dar si pentru sportul practicat de amatori. Iata lista completa a sporturilor pentru care se organizeaza tabere internationale: fotbal, baschet, rugby, hochei, echitatie, tenis, sporturi nautice, inot, sporturi extreme, schi, snowboard, golf, surf si volei.

Mentorii grupurilor sunt antrenori foarte bine pregatiti si responsabili sau fosti sportivi. Aceste tabere reprezinta programe complexe de pregatire a participantilor, care la sfarsitul perioadei de pregatire, se vor intoarce acasa mult imbogatiti spiritual.

Pe site-ul firmei prezentate am gasit urmatoarele tabere sportive internationale tentante:

-tabara de echitatie, golf, fotbal, tenis si carting in limba engleza din Londra. Copiii sunt initiati in practicarea acestor sporturi si in acelasi timp stimulati sa comunice numai in engleza. In plus, pot vizita edificii din aceasta tara si se pot familiariza cu modul de viata al englezilor.

-taberele de sporturi de echipa, la nivel de performanta din SUA, Florida. Multi adolescent si adulti viseaza sa viziteze America, de aceea vor sti sa aprecieze un asemenea cadou.

-tabara de moda, media si crearea de jocuri video din Marea Britanie. Adolescentii au prilejul sa invete lucruri deosebit de utile si sa vorbeasca perfect engleza.

-tabara din Irlanda in care participantii sunt initiate in sporturi extreme, echitatie, surf si tenis, combinate din belsug cu lectii de engleza.

-tabara de schi, sporturi de iarna, hochei si snowboard din Elvetia, combinate, la alegere cu lectii de engleza, franceza si germana.

-tabara de surfing din SUA.

-taberele cu sporturi de munte si navigatie din Germania.

-tabara de surf, tenis, scufundari, navigatie din Franta

-tabara de tenis si baschet din Italia.

Exemplele pot continua si fiecare persoana are posibilitatea sa aleaga sportul si tara dorita.

Pot fi trimisi in aceste tabere copii de la 8-19 ani sau de la 15-19 ani, castigul fiind imens.

Sa practici un sport inseamna sa ai un organism sanatos si o tinuta care sa atraga privirile celor din jur. Sa inveti o limba straina inseamna sa ai disponibilitatea de a comunica in timpul excursiilor pe care le vei face in lumea intreaga.

Este de apreciat faptul ca nimeni pana acum nu s-a gandit sa imbine studiul unei limbi straine cu turismul si cu practicarea unui sport. In aceasta oferta de tip 3 in 1 se afla tot ceea ce ii este necesar unui om pentru desavarsirea personalitatii sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *