Cata spiritualitate se leaga de Peru si de locuitorii acestei tari binecuvantate de divinitate pe pamant! Ei au viata lunga si sanatoasa, fiindca din toata inima lor cred in capacitatea binefacatoare a elementelor naturale. Omenirea ar fi mult mai castigata, daca ar folosi plantele, pomii, seva copacilor in locul tratamentelor obtinute pe cale chimica.
Am citit recent o carte tradusa in engleza despre ulei palo santo adevarat si despre lemnul care face minuni si nu am avut liniste, pana nu l-am gasit si aici, in Romania.

Ce informatii utile am aflat despre uleiul palo santo si de lemnul sfant?

1. In trecut, cand nu existau substante nocive pentru rozatoare si insecte, in Peru fumigatiile cu palo santo si stropirile repetate cu ulei adevarat de lemn sfant tineau locul dezinsectiei si deratizarii complete.
Era o metoda placuta si sigura, iar locuintele se umpleau de un parfum placut. Aroma de brad natural si de citrice alunga pe loc si mustele si tantarii, dar si plosnitele si puricii, insecte ale rusinii.
In natura, se spune ca oamenii au alungat si serpi uriasi si veninosi cu ajutorul acestei arome cu rol protectiv pentru om.
M-am bucurat ca am aflat la timp aceste amanunte, tocmai cand la televizor se prezenta intamplarea nefericita a utilizarii unor subtante extrem de daunatoare in cadrul deratizarii soldate cu pierderi de vieti omenesti.
Fiindca mi-a convenit o deratizare si dezinsectie perfect curate, cu aceste produse am cautat palo santo, dar si ulei adevarat din acest lemn.
Le-am gasit pe site-ul magazinului online E-palosanto.com si nu erau nici asa de scumpe. Vazand piramidele de lemn sfant, betisoarele cu diferite arome, uleiul am inclinat sa cred ca totul este o poveste si ca nu vor fugi tantarii si mustele de un miros atat de placut.
Mi-am dat seama ca nu este asa, cand am vazut cum in casa nu mai intra muste sau tantari, dupa fumigatii si rugaciuni. Aroma placuta a lemnului si a uleiului alunga toti parazitii din casa omului.

2. Persoanele care fag fumigatii si se ung in fiecare seara inainte de rugaciunea de culcare cu ulei de palo santo sunt mult mai sanataoase decat celelalte, mult mai multumite si mai sigure pe ele.
In cartea din engleza se mentioneaza ca acest lemn a fost lasat sa creasca in Peru, sa compenseze faptul ca in Israel s-a nascut mantuitorul si oamenii din acest loc aveau si ei nevoie de minuni. Este suficient sa faci tot ce ti se spune, sa te rogi si sa crezi si promisiunea facuta de catre divinitate se va implini.
Si minunile nu au incetat sa apara. Bolile de piele au fost vindecate sau ameliorate cu ulei de palo santo aplicat pe pielea perfect curata, s-a constatat ca afectiunile respiratorii au inceput sa dispara fiindca fara sa isi dea seama persoanele in cauza faceau regulat fumigatii cu lemn sfant si inhalau parfumul respectiv.
In cartea pe care am citit-o se vorbeste ca in Peru au fost cazuri in care gaurile minuscule din plamani s-au vindecat putin cate putin.
Am studiat mult si am constatat ca palo santo nu este un lemn ca oricare altul, ci are puteri tamaduitoare iesite din comun.
Pentru a beneficia de capacitatile sale miraculoase, nu trebuie sa faci programare cum faci la un specialist, nici sa calatoresti pana in Peru sau sa achiti o avere pentru o coaja din lemnul miraculos.

Produsul se gaseste pe site-ul magazinului prezentat mai sus, nu costa mult, iar produsele le primesti la domiciliu.
Fie ca este vorba de rugaciuni si fumigatii, fie de un ritual magic, lemnul si uleiul adevarat de palo santo nu este deloc scump, orice om insetat de cunoastere si armonie il poate incerca.
Tratamentele alternative sunt ca si un medic sau un stomatolog. Eu sunt foarte multumita de stomatologul meu, dar au fost si oameni care au spus ca nu le-a lucrat bine. In orice caz, daca nu face bine, uleiul adevarat de palo santo nu face nici rau, iar aromele lui sunt de poveste, astfel incat va veti bucura de o atmosfera magica, utilizandu-l.
Produsele comandate se pot achita la livrare sau cu cardul, plata online fiind securizata. Cei care achita cu cardul au o reducere de 3%.
Lemnul sfant este un remediu la indemana tuturor si poate aduce si linistea in case si pacea deplina in suflete, fiindca a fost daruit de divinitatea locuitorilor din Peru ca si ei sa aiba parte de minuni.

In prezent el poate fi comandat si la noi in tara si toti cei care l-au folosit ii lauda capacitatile.
Daruiti-l celor dragi care au probleme de orice natura, fiindca trebuie sa credem in minuni, cum credeau oamenii din vechime, daca dorim ca ele sa se infaptuiasca!
Nu costa atat de mult sa incerci o saptamana si daca se va dovedi atotputernic, cura poate dura toata viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *