In ultimii ani, auzim tot mai des vorbindu-se despre crafting si handmade. Sunt doi termeni asemanatori. Conform dictionarelor Handmade inseamna obiecte realizate manual sau printr-un proces manual; Crafting inseamna a face obiecte artizanale.

Crafting-ul este o pasiune pe care o au tot mai multe persoane, de la copii la adulti, reusind adesea, cu putina indemanare si imaginatie, sa creeze lucruri uimitoare. Practic, oricine poate incerca sa realizeze obiecte, in special decorative, cu lucruri cat se poate de banale. Aceste materiale pot fi achiztionate de la magazine specializate precum Folina, care ofera, pe langa produse folosite in decoararea peretilor, mobilierului, ferestrelor etc, si accesorii pentru a face mici obiecte unice si inedite.

Ce obiecte pentru crafting puteti achiztiona de la Folina?

Magazinul pune la dispozitie trei categorii:

1.Abtibilduri: acestea pot fi folosite pentru a decora obiecte de mici dimensiuni, cum ar fi cutii de bijuterii, felicitari handmade, rame foto sau orice va trece prin cap. Abtibildurile au pe verso un lipici special si sunt usor de aplicat. Chiar si un copil le poate folosi cat se poate de usor.

2.Panglici-Sfoara: acestea pot fi folosite in zeci sau chiar sute de feluri. Pot fi aplicate pe diverse decoratiuni pentru a infrumuseta sau a schimba aspectul, pot fi folosite pentru a impacheta ceva intr-un mod inedit, pentru a decora anumite obiecte etc.

3.Accesorii Hobby: pot fi folosite pentru a infrumuseta foarte multe obiecte, de la cutii, la obiecte decorative. Acestea pot fi lipite cu un pistol de lipit. Sunt disponibile forme inedite de accesorii precum scoici, flori, frunze sau fluturi.

Toate materialele de mai sus pot fi gasite pe site-ul Folina.ro si iti vor fi de un real ajutor daca esti pasionat de handmade!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *