Un covor este elementul de care toti avem nevoie pentru amenajarea interiorul unei locuinte, a unui restaurant sau pentru a face magazinul mai primitor. Oricare ar fi motivul, trebuie sa intelegem ca un covor nu se poate alege pur si simplu. Trebuie sa luam in considerare intreg ansamblul de care locuinta, incaperea sau magazinul dispune. Covorul trebuie asortat la culoarea peretilor, dar si sa se potriveasca cu piesele de mobilier din interior. Sanito.ro este locul ideal de unde profesionistii si gospodinele pot achizitiona covorase profesionale la preturi fara egal.

Gama lor de produse include covoare exterior, covoare HORECA, covorase piscina, covorase pentru industria alimentara, covorase profesionale din aluminiu, covoare dezinfectante, covorase industriale si aproape orice covoras sau pres la care te-ai putea gandi.

Eu aveam nevoie, in schimb, de covorase interior, pentru barul pe care intentionam sa il deschid cu data de 20 Septembrie. Am decis ca voi cumpara mai multi metri de pres de interior Uptown, visiniu,  de la producatorul Notrax. Acest brand este unul dintre cei mai mari producatori de produse pentru pardoseala cu scopul de a reduce praful acumulat in covoare, dar si pentru a crea covoare din materiale “anti-fatique”, care reduc oboseala.

Avand o asa reputatie, m-am gandit ca nu am cum sa dau gres, mai ales ca presul pe care l-am comandat nu este tocmai cel mai ieftin din catalogul celor de la Sanito.ro. Ca si dimensiuni am ales sa cumpar 180 cm x 18.3 m, deoarece puteam sa il decupez dupa cum aveam nevoie. Presurile de interior Uptown fac parte din categoria stergatoarelor de interior absorbante. Presul Uptown are un model atractiv, cu patratele, care asigura uscarea corespunzatoare a talpii incaltamintei si retinerea umezelii si mizeriei. Suportul greu din vinil asigura longevitatea stergatorului si nu permite alunecarea acestuia pe pardoseala.

Site-ul recomanda acest model pentru restaurante, birouri, cladiri publice si in general locuri frecventate de un numar mare de persoane. Datorita materialelor de calitate folosite la fabricarea acestui tip de pres, semnele de uzura nu vor aparea si poate dura foarte mult pana cand incepe sa se decoloreze.

Gama de covoare profesionale de la acest magazin m-a multumit foarte mult, deoarece nu numai ca am gasit un produs care sa fie perfect pentru barul meu, insa a fost perfect pentru suprafata pe care era necesar sa o acopar.

Pentru montaj, am angajat doi baieti “buni la toate”, iar in cateva ore barul a capatat un design cu totul nou si inedit. Nu numai ca presul Uptown de la Notrax arata super, insa ofera si o senzatie mai placuta la atingere.

Sanito.ro este cu siguranta un magazin pe care il recomand cu incredere celor care doresc sa investeasca in afacerea lor. Covoarele lor nu sunt destinate numai pentru locuri publice, ci pot fi integrate la fel de bine si in resedinta personala. Datorita faptului ca produsele sunt profesionale, curatarea covoarelor va fi mult mai usoara si sunt mult mai rezistente.

Un covoras poate schimba intregul decor, facand camera sa para mai spatioasa si mai primitoare!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *