Stim cu totii ca toate masinile care sunt facute in Germania sunt de cea mai buna calitate. De aici vin unele dintre cele mai cunoscute si iubite marci de masini precum BMW, Audi, Mercedes sau Porsche. Acestea sunt facute sa fie fiabile si sa reziste mult, multi ani.

Pe cat de bune sunt aceste masini insa, pe atat de scumpe pot fi. Insa ce e bun merita toti banii zic eu, chiar daca ne ia mai mult timp sa adunam un buget suficient. Suntem multi cei care ne dorim sa ne vedme la volanul unui bolid de lux iar acest lucru poate deveni de acum mult mai simplu, apelang la serviciile celor de la Elite Cars Leasing, o firma infiintata in 2016 in Germania si care opereaza si la noi in tara incepand cu 2019, oferind servicii de cea mai buna calitate.

Am auzit de multe persoane care au apelat la servicii de leasing pentru a-si cumpara masini sau alte bunuri mai scumpe si care in final nu au fost dezamagiti de aceasta alegere. Iar cu siguranta ca cei care au ales deja sau vor sa aleaga Elite Cars Leasing vor fi mai mult decat multumiti de ceea ce vor primi. Asta pentru ca ei ofera un pachet de servicii complet, de la alegerea masinii de catre client si care se continua si dupa intrarea acesteia in posesia clientului.

Aceasta firma ofera servicii de leasing auto rulate, asa ca unele persoane ar putea avea dubii in ceea ce priveste datele reale ale masinilor. Dati-mi voie sa va spun totusi ca in cei 3 ani de activitate au reusit sa satisfaca nevoile a peste 3000 de clienti. Fiecare masina este atent selectata iar datele acesteia sunt 100% reale. De asemenea, cei de aici se ocupa si de alte formalitati precum numerele temporare, ITP sau expertiza TUV.

Exista mai multe metode prin care putem cauta o masina sau prin care putem achita ratele lunare pentru aceasta. Daca masina dorita nu este pe site-ul Elite Cars Leasing putem completa o cerere prin care ei sa o caute pentru noi. Incepand cu gasirea acesteia si pana cand intra in posesia noastra avem parte de asistenta tehnica din partea echipei Elite Cars Leasing.

Pe langa masinile de proveninta germana, la Elite Cars Leasing gasim si multe alte marci precum Hyundai, Citroen, Dacia sau chiar Lamborgini. Orice masina am alege, cat de scumpa sau cat de ieftina, procedura este acceasi, satisfacerea cerintelor clientilor fiind cel mai important aspect.

Astfel, le putem achizitiona masina dorita mult mai repede decat ne-am fi gandit, avand siguranta ca este de cea mai buna calitate. Este foarte simplu sa cumparam prin leasing si mai ales de la Elite Cars Leasing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *