• Anul acesta, Autovit.ro organizează Black Friday în zilele de 13-15 noiembrie
  • Vor fi peste 100 de oferte de autoturisme de la dealeri
  • Discount-urile pentru autoturisme ajung și la 40%
  • Pe Autovit.ro dealerii comercializează mașini cu garanție

Autovit.ro pregătește trei zile de Black Friday pentru cei care vor să își cumpere o mașină de pe cea mai  mare platformă online din România destinată comercializării de autoturisme noi și rulate. Pentru că este o decizie importantă, consumatorii nu trebuie să ia o decizie într-o singură zi.

Cea de-a șasea ediție de Black Friday pe Autovit.ro se desfășoară în perioada 13-15 noiembrie, oferind mai mult timp cumpărătorilor să își găsească mașina dorită. Black Friday a devenit o tradiție pentru Autovit.ro, care a organizat prima ediție dedicată autoturismelor în 2013.

În 2019, ofertele pregătite de partenerii Autovit.ro depășesc 100 de autoturisme de la cei mai căutați producători, precum Volkswagen, Ford, Dacia, Opel, Renault, Seat, Mercedes, Audi, BMW, Volvo.

La fel ca si anul trecut, Autovit.ro pregătește și o serie de #superoferte, unde reducerile vor ajunge până 40% pentru anumite autoturisme. Ca valoare a discount-ului, vor exista mașini și cu 14.000 euro mai ieftine decât în mod obișnuit.

“An după an, de Black Friday, le-am oferit utilizatorilor Autovit.ro discount-uri importante la mașini care au intrat în top 10 al căutărilor de pe platforma noastră. De exemplu, în 2018, valoarea reducerilor din această perioadă a însumat aproape un milion de euro, iar valoarea mașinilor scoase la vânzare a atins suma de 6,2 milioane de euro. Anul acesta colaborăm cu 18 dealeri pentru campania de Black Friday”, a declarat Andrei Dumuța, Business Manager Autovit.ro.

Interesul utilizatorilor români pentru autoturisme de Black Friday a crescut de la an la an, lucru care se poate observa și din traficul înregistrat pe site în ziua Black Friday în 2018 (peste 180.000 de vizitatori unici), cu 34% mai mult comparativ cu ediția din 2017.

Pentru a beneficia de ofertele de Black Friday, utilizatorii trebuie să parcurgă câțiva pași simpli:

  • să sune la dealerul care propune oferta și
  • să achite un avans pentru a rezerva mașina dorită.

Totodată, cumpărătorii se pot înscrie înainte de începerea campaniei, până pe 12 noiembrie, pe blackfriday.autovit.ro, completând formularul de pe pagină. Aceștia vor primi alerte prin email și SMS pentru a afla ce oferte sunt disponibile de Black Friday imediat ce campania începe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *