Televiziunea este industria care a schimbat cel mai mult modul în care publicul larg are acces la un conținut nou, informativ și accesibil. În acest moment este, poate, cel mai important mijloc de informare, având capacitatea de a atinge audiențe masive, în orice moment. Sesiunile de streaming live sunt complementare transmisiilor TV, putând fi considerate chiar o evoluție firească a acestora. Mai mult, companiile percep deja live streaming-ul ca o componentă importantă a planurilor de promovare, această extensie naturală a video marketing-ului reprezentând deja mai mult decât o nișă.

Astfel, pe canalul de Youtube* al companiei Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, utilizatorii pot să redescopere frumusețile țării noastre. Playlist-ul “Hai să vezi România” conține deja trei stream-uri live, de la Bâlea Lac, Piața Unirii București și Delta Dunării, realizate de către partenerii Axis Communications, Bhrams International și UltraVision Consult, urmând ca în perioada imediat următoare să continue cu alte implementări în diferite locuri din țară.

Playlist-ul este disponibil la adresa: http://tiny.cc/t81cfz

Toate stream-urile sunt setate pentru Embed și pot fi preluate cu ușurință.

Streaming-ul live este ideal pentru a evidenția anduranța echipamentelor Axis Communications, iar pentru transmisia în timp real, camerele folosesc aplicația de streaming CamStreamer. Fiind instalată direct la nivelul camerelor se elimină complet nevoia unui PC, a unui server sau a oricărui alt echipament intermediar pe lângă infrastructura de rețea. În plus, pentru a simplifica și mai mult modul de operare, aplicația oferă integrare directă cu platforme online precum YouTube*, Facebook*, Vimeo*, IBM Video Streaming*, Ottvideo V.7*, Dailymotion*, Periscope TV*, Twitch* și multe altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *