TP Vision lansează căștile Philips PH805 cu specificații high-end și noise-cancelling.

  • Modelul PH805 oferă un sunet, o constructie și caracteristici premium
  • Tehnologia Advanced Digital Active Noise Cancelling permite căștilor PH805 să anuleze zgomotul de fundal cu până la – 27db în 95% din cazuri.
  • Ușor de utilizat datorită butoanelor fizice și a controlului vocal
  • În ciuda posibilității de a fi pliate, căștile PH805 sunt cele mai ușoare modele din sectorul wireless over-ear cu ANC, cu o greutate de doar 235 grame,
  • Driverele de înaltă calitate de 40 mm oferă performanțe de înaltă rezoluție, acreditate HRA

Audiție fără zgomot de fundal

Tehnologia Advanced Digital ANC integrate căștilor PH805 folosește patru microfoane ECM – două microfoane de feedback în interiorul căștilor și două feed-forward în afara căștilor – pentru a anula zgomotul cu până la 27dB sau 95% din zgomotul de fundal.

Zgomotul străzii, sunetele de fundal, zgomotul de mașini sau vocile umane sunt reduse sau reduse sau anulate. Cupele sunt dotate cu perne ergonomice din spumă moale cu memorie, care oferă, de asemenea, o anulare pasivă zgomotului.

Această combinație de reducere a zgomotului activ și pasiv duce la eliminarea sunetului ambiental nedorit pentru a lăsa utilizatorului o experiență de ascultare neîntreruptă.

Control total

De asemenea, earcup-urile oferă atât butoane fizice ușor de utilizat, cât și controale tactile – glisarea în sus sau în jos pe partea dreaptă controlează volumul și funcțiile de asistent vocal de bază, în timp ce o singură atingere activează sau dezactivează ANC sau permite activarea Awareness Mode pentru a auzi mai mult în jur.

Cu ajutorul butoanelor fizice, pot fi selectate următoarele comenzi: redare, pauză,skip înainte sau înapoi sau pot fi efectuate funcții simple de apel.

Sunet de calitate

Sunetul audio pe care îl reproduce Philips PH805 este excelent datorită difuzoarelor mari de 40 mm din neodim de înaltă calitate, capabile să ofere un sunet excelent – cu o lățime de bandă largă acreditată de HRA de la 5Hz la 40 KHZ. Acest lucru permite utilizatorilor să se bucure de muzică exact cum a conceput-o artistul.

Ușoare și pliabile

În ciuda nivelurilor ridicate de performanță și caracteristici, PH805 este unul dintre cele mai ușoare modele din sectorul ANC wireless over-ear, cu o greutate de doar 235 grame, în timp ce un design pliabil unic și inteligent permite căștilor să fie pliate sau compacte, ceea ce face PH805 alegerea perfectă pentru călătorii, fiind foarte ușor de depozitat.

Conectivitatea wireless Bluetooth 5.0 permite utilizatorilor să se bucure de toată muzica disponibilă pe telefon, tabletă sau laptop la cea mai înaltă calitate și fără fire. Durata de viață a bateriei este de 30 de ore, mai mult decât suficientă pentru cea mai lungă călătorie, în timp ce încărcarea rapidă oferă două ore de autonomie în doar cinci minute de încărcare.

Caștile PH805 au, de asemenea, opțiunea unei conexiuni prin cablu și dispun de un cablu audio suplimentar pentru a permite utilizarea căștilor fără alimentarea bateriei și pot fi conetctate cu sistemele de divertisment ale companiilor aeriene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *