Din ce in ce mai mult vorbim despre poluare si despre cat de nociva este aceasta pentru planeta noastra. Si daca tu crezi ca nu este important daca faci sau nu parte din cei care incearca, chiar prin gesturi mici, sa protejeze planeta, sa stii ca te inseli. Fiecare gest conteaza. Indiferent de cat de mic sau mare este. Daca fiecare dintre noi ar face asta, cu siguranta am locui intr-o lumea mai curata si am fi mult mai feriti de dezastre naturale, care de produc si din cauza poluarii. Poluarea nu inseamna numai emisiile de gaze eliberate de fabrici sau de tevile de esapament ale autoturismelor mici si mari.  Poluare nu inseamna numai deversarea in rauri sau pe sol a deseurilor radioactive. Poluarea inseamna inclusiv paharul de plastic aruncat intr-o padure, ambalajul de la o ciocolata lasat in iarba din parc sau aruncarea hartiei sau plasticului in acelasi loc cu deseurile menajere. Da, chiar si asta pentru ca atunci cand nu reciclam corespunzator hartia, de exemplu, pentru a fi produsa hartie noua este necesara taierea altor copaci. Taierea copacilor duce la mai putin oxigen produs si la destabilizari atmosferice. Si de aici incep o serie de reactii. Lipsa aerului curat lasa loc celui poluat si tot asa.

Despre acest lucru se poate tine un discurs de cateva ore, insa cel mai bine ar fi sa iti spunem ca poti contribui activ la colectare si la stoparea poluarii. Cum? Poti achiztiona, de la magazine specializate precum Sanito.ro, cosuri colectare selectiva. Pe site sunt disponibile diferite modele, marimi si texturi. De exemplu, chiar si pentru companiiile mari, unde este necesara o anumita imagine exista cosuri gunoi elegante, din inox, unde se poate face o colectare selectiva. De asemenea, magazinul Sanito.ro mai comercializeaza eurocontainere si pubele pentru parcuri sau alte locatii. Revenind la cosurile de colectare selectiva, iata cateva modele care te vor incanta si cu ajutorul carora vei reusi sa faci colectarea atat de importanta pentru planeta noastra.

Trelleborg A sunt cosuri modulare pentru colectare selectiva din otel inoxidabil. Acestea sunt containere de reciclare modulare, echipate cu pubele interioare de gunoi din metal pentru curatare si manipulare usoara. Trelleborg A este realizat la exterior din otel inoxidabil de inalta calitate si se poate personaliza cu autocolante colorate pentru o separare eficienta a deseurilor. Acest model poate fi realizat, de asemenea, din metal ultra rezistent in diferite culori. Poate fi adus clientilor la comanda.

Cosuri Belvedere SST. Belvedere SST este unul dintre cele mai noi modele de cosuri de gunoi destinate reciclarii, care pot transforma activitatea de reciclare in ceva extrem de distractiv. Acest model are un design unic si modern. Acesta este ideal pentru statii, locuri aglomerate, stadioane, centre comerciale, aeroporturi, birouri, etc. Este un cos din inox. Orice culoare din spectrul RAL este disponibila pentru capace. Se pot adauga etichete speciale pentru semnalizarea corecta a deseurilor, cum ar fi Plastic/ Metal, Hartie, Sticla, Gunoi/ Menajer. Marimile standard sunt 35L, 60L si 100L, iar marimile personalizate sunt disponibile la comanda). Caracteristicile produsului le reprezinta inelele pentru prinderea sacilor de gunoi. Capacele sunt detasabile pentru inlaturarea usoara si curatarea eficienta a gunoiului. Acest cos poate amplasa in interior, cat si in exterior. Personalizarile se pot face astfel: dimensiuni, capacitate, numar de compartimente, etichete etc.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *