Sunt mare fan al telefoanelor Samsung, de aceea mi-am achizitionat recent un smartphone de la ei. Tehnologia este ceva ce ma pasoneaza de mic, de aceea rezonez cu tot ce apare nou pe piata. Mai mult decat atat, am cautat si accesorii gsm cu ajutorul carora sa ii pastrez aspectul nou si sa il feresc de lovituri, cazaturi sau zgarieturi. Asa se face ca am descoperit un magazin online care chiar le are pe toate, in materie de accesorii GSM. Este vorba despre BrandGSM.ro – primul care aduce, de fiecare data, huse, folii si accesorii originale dar si alte branduri pentru Note 10 Plus si alte marci recunoscute de telefoane (Samsung, Apple, Devia, Lemontti, Just Mmust, McDodo, Meleovo si asa mai departe).

Ai huse Samsung Galaxy Note 10 Plus in premiera in Romania la BrandGSM, plus alte accesorii moderne si elegante, pentru telefonul tau. Trebuie doar sa ai rabdarea necesara sa o gasesti pe cea care ti se potriveste. Partea buna este ca site-ul este usor de ’’manuit’’, lucru care va face ca experienta shopping-ului online sa fie una cat mai placuta. Va spun asta din experienta proprie, pentru ca mie nu mi-a fost greu deloc sa gasesc huse Note 10 Plus, atunci cand am cautat. De aceea, sunt mai mult decat convins ca nici voi nu o sa intampinati probleme cu site-ul lor, care este foarte usor de folosit. O sa va placa sa faceti cumparaturi de la ei, pentru ca nu dureaza mult sa va fie preluata comanda.

BrandGSM.ro sunt din anul 2000 pe piata din Romania si de atunci au crescut si au invatat tot ce este necesar legat de huse pentru telefoane. Au inceput cu modestele huse de Nokia 3310 transparente cu snur si au continuat cu protectiile universale de tip pouch. Inca se cautau diferite marimi, cu sisteme din ce in ce mai evoluate pentru inchidere sau pentru scoaterea telefonului, dar si imprimeuri sau materiale diverse, fapt care nu s-a schimbat nici pana in prezent. Ne place diversitatea, iar acest lucru este mai mult decat clar! Acum este mai usor ca oricand sa alegi husa potrivita. In functie de modelul tau de smartphone, vei gasi o gama larga de huse telefoane, unele mai fashion, altele minimaliste sau antisoc, dintr-o varietate de modele si culori. Plaseaza comanda pentru a beneficia de cele mai bune oferte exclusiv online, pe BrandGSM.ro!

Eu am avut rabdare sa caut zeci de minute printre produsele lor, pentru ca eram mai mult decat curios sa aflu ce produse au. Pot spune ca mi-a placut ce am vazut, de fapt, imi place mereu cand gasesc diversitate pe un magazin online, pentru ca asa imi ofera posibilitati nenumarate de alegere pe care le pot face. Din acest punct de vedere, eu consider ca site-ul are un mare avantaj, fata de alte magazine similare. Daca nu te-ai hotarat ce protectie sa alegi din categoria lor de produse, suna-i, iar ei iti vor oferi suport in alegerea accesoriilor potrivite pentru tine si pentru telefonul tau. Caracterisicile de baza sunt potrivirea perfecta, calitatea premium si pretul accesibil. Impartaseste cu ei toate asteptarile tale, iar acestia vor veni cu cele mai bune optiuni pentru tine, garantat.

Smartphone-urile au devenit o investitie care merita protejata! Dar banuiesc ca nu este ceva nou, pentru pasionatii de smartphone-uri de ultima generatie. Cu siguranta ei sunt primii care iau in calcul achizitionarea unor huse de protectie pentru telefoanele lor, pentru ca ei stiu ce inseamna sa iti protejezi investitia initiala, pe care o face pe acest mic gadget. De ce sa risti sa dai banii la service pentru reparatii, cand poti sa iti achizitionezi o husa buna si o folie de sticla si poti sa stai linistit de aici inainte. Mai bine sa fii precaut, decat sa iti para rau, nu? Este un motto dupa care eu, personal, ma ghidez in fiecare zi (si nu doar in ceea ce priveste telefoanele si accesoriile lor aferente, pe care le cumparam).

Daca s-a intamplat sa iti spargi ecranul o data sau de mai multe ori, BrandGSM.ro stie cum te simti. Nu au service, dar avu clienti care au inteles importanta unei huse de telefon, abia dupa ce l-au scapat pe jos. Acesta este raspunsul pentru problemele legate de ecranul smartphone-ului. O husa de calitate si o folie de protectie de sticla este tot ce ai nevoie pentru a tine telefonul departe de service. Mai bine sa fii sigur pentru ca nu stii niciodata cand se intampla ceva neprevazut.Cu toata grija pe care noi o oferim telefonului nostru, uneori pare imposibil sa nu il scapam macar o data sau sa il tinem impecabil, fara zgarieturi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *