Ca in orice sistem exista avocati intre avocati si judecatori intre judecatori si trebuie sa va spun ca mie imi plec cei impaciuitori in faza de inceput si pe care ii asculta toata lumea in timpul proceselor.
Sa luam in dicutie divortul: o experienta traumatizanta pentru cei aflati in cauza si pentru cat mai multe persoane, daca exista si copii la mijloc!
Uneori unul dintre parteneri introduce actiune de divort pentru a-i atrage atentia celuilalt sau dintr-un exces de orgoliu. El se afla in instanta si ar da mult sa mai poata da timpul inapoi si sa nu fi introdus actiunea!
Magistratii adevarati citesc in adancul sufletului omenesc si atunci, incearca sa fie impaciuitori. In acel moment ei insista ca partile sa se impace si dosarul sa fie inchis sau retras:
-Sa va ganditi mai bine! Uitati, va las pana la termenul urmator sa meditati bine asupra consecintelor, poate doriti sa va impacati. Ati construit mult impreuna, partajul injumatateste si lucrurile, dar si sufletele.

Am auzit astfel de magistrati facand apel la impacare, in timpul in care imi doream sa fiu avocata atat de mult, incat imi petreceam 3-4 ore pe saptamana la tribunal, observand oameni, cazuri si comportamente si mi-am dat seama ca se pot scrie zeci de romane despre caracterul oamenilor pornind de la asistatul la diferite cazuri care se judecau acolo.
Unii se fac de ras in fata tuturor oferind detalii intime sau spunand lucruri rusinoase despre partener. Altii mint vizibil sa castige, in timp ce exista si martorii mincinosi care nu sunt depistati la timp si care pot inclina gresit balanta dreptatii.

Lucrurile se pot desfasura la fel si in caz de recuperare datorii.
Firma Grecugorde.ro incepe orice caz de la consultanta gratuita. Mai intai omul trebuie sa stie toate datele problemei: care sunt costurile procesului, care sunt avantajele rezolvarii amiabile, etapele desfasurarii recuperarii datoriilor.

In cazul in care ai datornici si vrei sa fii 100% sigur de recuperarea datoriilor, angajeaza reprezentantii acestei firme si fa tot ceea ce iti spun ei!
Spuneam la inceput ca imi plac avocatii impaciuitori, care incearca sa evite un sir lung de procese si stricarea relatiilor dintre oameni.
Dupa ce au stat fata in fata la judecata, oamenii nu mai pot avea relatiile din trecut.

Pe de alta parte, judecata este singura cale legala, acolo unde toate metodele pasnice de recuperare a datoriilor au incetat.
Este preferabil procesul, pierderii definitive a banilor, fiindca omul munceste pentru banii lui. Cei din jur au mentalitati defectuoase legate de modul in care fiecare persoana are grija sa isi apere drepturile. De pilda, daca un om a fost „tepuit” de o suma mare si nu intrerpinde nimic sa isi recupereze banii, cei din jur il vor considera slab si vor incerca sa il pacaleasca si ei.

Legea precedentului este functionala, de aceea nu lasati niciun datornic pana nu isi achita banii ce i-a luat de la dumneavoastra!
In afara de caracterul impaciuitor, un avocat bun este si un excelent orator si cunoscator al legislatiei.

Mi-am dat seama ca Grecugorde.ro are toate aceste calitati dupa modul in care discuta la telefon cu clientii lor. La cunoasterea legislatiei se adauga si empatia fata de client.
Ei stiu ce inseamna sa fii si cu banii imprumutati si sa te si judeci pentru restabilirea dreptatii, de aceea ofera servicii complete si de executare silita dupa castigarea procesului printr-o sentinta definitiva.

Firma respectiva poate fi gasita pe internet, pe pagina site-ului lor oficial si poate fi contactata in mai putin de 2 minute. Daca suni la o ora rezonabila, ti se raspunde imediat si aproape ca nu iti vine sa inchizi la cat vorbesc de frumos.

Ei au experienta necesara sa recupereze datorii aflate la datornici din tara si datorii exterioare si nu tergiverseaza procesul, ci pun la punct dosarul, sa castigati la a doua, cel mult a treia infatisare.
Apelati cu incredere la ei, fiindca sunt bine pregatiti si onesti! In prezent aceasta echipa se afla pe primul loc in topul celor mai bune firme de avocati specializate in recuperarea datoriilor, atat in ceea ce priveste volumul proceselor, dar si procentul de recuperare de peste 99%, cat si valoarea banilor recuperati.

 

Chiar in acest moment cineva suna sa le solicite consultanta in vederea recuperarilor datoriilor si dupa ce se lamureste, angajeaza avocatii respectivi sa fie alaturi de el pe tot parcursul derularii procesului si in timpul executarii silite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *