Of, tocmai a sunat telefonul si te-au anuntat ca ai pierdut pe cineva drag in Anglia! Sufletul s-a umplut de nori si de cianura si simti ca viata ta s-a oprit in loc si nu mai poate continua asa. E greu. Sa nu crezi ca nu inteleg ce simti.

Uite, ia-ti 15-20 de minute si plangi, sa ti se descarce inima de durere, apoi actioneaza fara sa dai intamplarii dimensiuni astronomice.

Moartea apare si in filme si in opere literare. Da, te duci in sala de cinema sa te destinzi, iar scenaristul iti aminteste ca esti dator cu o moarte. Murim putin cate putin in fiecare clipa si restul care a mai ramas viu din noi dispare la final. Sunt morti naturale si morti violente, morti asteptate si inopinate, dar în orice situatie te-ai afla sa iti aduci aminte ca versurile lui Cosbuc au fost scrise si pentru tine:

„ De cum te zbuciumi, tu te stingi

Și inima din noi o frângi

Ne doare c-a fost scris așa,

Ne dori mai rău cu jalea ta:

De-aceea, doamnă, te-am ruga

Să nu mai plângi.”

Nu iti frange mainile si nu te chinui cu gaduri de genul: „Doamne, cum sa il aduc tocmai din Anglia? Ce ma fac eu acum? Cine sa vina cu mine? Pe cine sa las de incredere acasa? Voi rezolva toate la timp?”

Dupa ce ai plans sfertul acela de ora si ti-ai scos norii si cianura din minte, cel putin atat, cat sa poti gandi mai limpede, cauta servicii de repatriere decedati Anglia https://www.transport-decedati.ro/ si pregateste-te pe tine! Nu iti spun in modul egoist, ci stii foarte bine ca sufletul tau trebuie intarit, ai nevoie de haine negre si elegante, fiindca lumea iti va transmite condoleante si poti sa iti cumperi si ochelarii cu lentil fumurii, sa nu ti ve vada ochii inrositi si umflati.

De decedat se va ocupa in totalitate firma de pompe funebre cu care ai semnat contractul. Din momentul in care le-ai trasat acesta sarcina, nu trebuie sa te mai gandesti la nimic. Ei fac drumul dupa cel drag, ei alearga dupa actele necesare si tot ei sunt cei care se ocupa de trupul neinsufletit si cu masinile curate si elegante ti-l aduc acasa.

Preturile incep de la 990 de euro si costurile lor sunt mult mai mici, decat ai cheltui tu, daca te-ai incumeta sa faci repatrierea pe cont propriu. De fapt, te informez ca sunt state care nu colaboreaza cu apartinatorii, ci impun implicarea firmelor de rapatriere pentru realizarea unui lucru atat de complex.

In momentul consilierii gratuite, ei te vor informa ca:

-sunt necesare multe documente menite sa insoteasca transportul, dar ei vor reusi sa faca totul, inclusiv traducerea acestora, cand legislatia o impune.

-toaletarea trupului neinsufletit va fi facuta in mod responsabil, inclusive imbalsamarea.

-firma pune la dispozitie si imbracamintea, sicriele si echipamentele pentru ele, crucea inscriptionata si capacul. Sicriele sunt de lux si sunt duble fiindca trebuie sa securizeze transportul.

-masina curata, verificata inainte de plecarea in cursa, cu frig la interior, condusa de soferi respectuosi si responsabili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *