Desi la noi in tara jocul Kendama a luat amploare acum cativa ani, probabil ca inca sunt oameni care se intreaba care este treaba cu aceasta jucarie.

Ei bine, este vorba despre un joc japonez care este popular de mai bine de 300 de ani. Kendama este format dintr-o piese din lemn de regula, care este impartita intr-o tepusa, cupe si o bila care este legata cu o ata.

De cand a luat amploare si la noi acest joc, atat copii cat si adolescentii, chiar si adultii, au inceput sa il joace, fiind de asemenea organizate si diverse competitii.

Evident, ca in orice situatie, chiar si in cazul unei astfel de jucarii calitatea este extrem de importanta, asa ca in momentul in care va doriti o Kendama fie pentru a va relaxa fie pentru competitii mai ales, va trebui sa alegeti o jucarie buna calitativ.

Cei de la Kendamashop.ro va propun noua lor colectie Revolut, o jucarie cu un ken complet redesenat si cu un design modern, dar care pastreaza in acelasi timp traditia functionalitatii.

Noua jucarie Kendama este realizata din lemn de artar foarte bine finisat, facandu-se remarcata prin dimensiunile cupelor, liniile gravate, swoop-ul din basecup care ofera un balans mult superior altor generatii si un spike mai subtire si mai lung. Va fi deci extrem de usor de manuit, chiar si pentru cei mai putin indemanatici.

Aceasta jucarie Kendama din noua colectie Revolut costa in momenul de fata numai 90 de lei fiind la reducere. Este disponibila in diverse culori, precum rosu, galben, verde sau albastru, deci cu siguranta va veti putea gasi jucaria in culoarea preferata.

Cel mai enervant moment atunci cand va jucati cu o Kendama, cel mai probabil este acela cand ata se incurca. Ei bine, pentru ca totul sa poata fi mult mai simplu si usor, pentru aceasta nou colectie s-a adaugat un spinner metalic la capatul atei, asa ca nu va mai trebui sa va mai faceti griji si sa va enervati in legatura cu rasucirea atei.

La pachet impreuna cu jucaria Kendama, veti primii inca o ata premium, de cea mai buna calitate de rezerva, un sticker cu logo-ul KBR dar si inca un sticker cu un design personalizat.

Inafara de aceste modele din noua colectie Revolut, accesand site-ul celor de la Kendamashop.ro, va sunt puse la dispozitie o multime de ale produse, jucarii atat pentru cei mai putin pretentiosi sau incepatori, cat si jucarii pentru cei pasionati si pretentiosi, toate in schimb de cea mai buna calitate, cu preturi ce variata de la 40 de lei si pana la 99 de lei.

Acceseaza acum site-ul Kendamashop.ro si cu siguranta o sa va gasiti Kendama mult dorita, iar in plus, puteti beneficia chiar si de o reducere deoarece exista o serie de promotii chiar in acest moment, asa ca numai stati pe ganduri pentru a avea garantia ca produsul dorit va ma exista in stocuri.

Fiecare produs in parte beneficia de o descriere cu specificatii complete, astfel veti putea fi siguri ca jucaria ce urmeaza sa o achizitionati va fi exact conform cerintelor.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *