RITTER – Broker de Asigurare și Reasigurare SRL, companie cu experiență în intermedierea, consultanța și asistență în domeniul asigurărilor, fondată în 2010 de către doi tineri antreprenori, lansează un sistem de afiliere pentru asigurările de călătorie și asigurările de tip RCA, pe baza unui link de urmărire pe care îl puteți insera în diverse clipuri de pe Youtube/ Facebook/ Instagram/ Linkedin/ Tik-Tok / Pinterest sau în diverse articole de pe blog, website sau în diferite poze/ fotografii.

Ritter Broker dorește să fie unul dintre primii jucători din piața de asigurări care intră în zona de marketing afiliat, dedicată persoanelor influente din social media, iar pentru fiecare conversie se va oferi un comision.

“De curând am implementat o primă colaborare cu un creator de content pe Youtube. S-a realizat un parteneriat cu o persoană care are un canal de cu 115k urmăritori, pentru o campanie ce vizează vânzarea de asigurări RCA. În primele 7 zile s-au făcut 300 de oferte la noi pe site dintre care 30 de conversii RCA care i-au adus un comision de 500 de lei. Din cei 300 de clienți care au solicitat un exemplut de calcul, mulți aveau polița RCA valabilă pentru încă câteva luni. Când le expiră asigurarea actuală se vor întoarce și vor cumpăra și ei. În total realizându-se un comision de aproximativ 5000 lei.”

Deși un produs foarte slab exploatat în domeniul afiliate marketing-ului, asigurările de tip RCA sunt un produs ideal de promovat pentru că acestea sunt obligatorii prin lege, parcul auto al romaniei a trecut de 8 milioane vehicule și crește de la an la an iar daca nu ai asigurare RCA valabilă primești amendă și ți se ridică plăcuțele de înmatriculare și talonul.

Totodată, prin această campanie de marketing afiliat, Ritter Broker dorește să promoveze și vânzarea asigurărilor de tip travel. Acestea sunt destul de ieftine și își permite orice potențial client să le achizitioneze, costă începând cu 10-15 lei pentru un city break în Europa, oferă protecție călătorului și asigură pierderea bagajelor și storno (în cazul în care nu mai poți pleca în vacanță, nu piezi suma pe care ai plătit-o pentru excursie).

 

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul companiei www.ritter.ro și solicita mai multe informații la adresa de email de contact.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *