Confectiile metalice pentru constructii, executate la compania Analko Aluminium Industry SRL,  inseamna fabricarea structurilor metalice la comanda. In primul rand, se dezvolta un proiect, iar clientul aproba dimensiunile produsului finit. Dupa aceea, materialul este selectat pentru producerea de structuri metalice.  Potrivit proiectului dezvoltat, se calculeaza preturile pentru structurile metalice pentru constructii, iar clientul stie astfel, cat costa lucrarile de confectii metalice pentru constructii, si aici pot fi incluse, scari din metal, o ferma, un chiosc, un hangar, un birou sau un sediu pentru birouri etc. Urmatorul pas este productia directa a confectiilor metalice pentru constructii din otel. La sfarsitul intregului proces, structura metalica este montata la locul de asamblare.

Confectiile metalice ondulate pentru tevi, tuneluri si poduri

Corpurile si tevile metalice ondulate reprezinta o alternativa economica profitabila pentru structurile de beton de acest tip. Structurile metalice ondulate sunt utilizate pentru: tevi, tunele auto si feroviare, tunele pietonale, hangare si depozite, galerii de protectie etc.  Aceste confectii metalice pentru constructii economisesc timpul, costurile si, de asemenea, evita necesitatea unor rearanjamente de trafic greoaie in timpul constructiei. Aceste modele confectii metalice pentru constructii sunt rotunde, policentrice, arcuite, sub forma ovala sau elipsa etc. Tabla ondulata, care este baza peretilor conductelor metalice, este foarte durabila. Acest lucru permite utilizarea de structuri in locuri cu sarcini mari, de exemplu, pentru instalarea in exterior, prelungind durata de viata pana la 90 de ani.

Confectii metalice pentru constructii – Avantaje diferite tipuri de structuri

Tevile galvanizate ondulate, chiar si in conditii extreme, se pot mentine fara reparatie timp de un secol. Constructiile cu o sectiune transversala in forma de elipsa sau cerc sunt cele mai economice din punct de vedere al suprafetei si in acelasi timp sunt foarte rezistente la sarcini, ceea ce face posibila utilizarea lor pentru diguri inalte. Elementele arcuite la crearea podurilor pastreaza fluxul natural al apei din rauri. Tuburile ondulate cu diametru mare sunt utilizate pe scara larga in constructia instalatiilor de transport. Cu multe confectii sudate pentru constructii, de acest gen,  se pot crea si tuneluri, precum si poduri mari si mici.

Confectii metalice pentru constructii de birouri, hangare etc.

Principalele caracteristici ale confectiilor metalice pentru constructii sunt mobilitatea si versatilitatea. Analko Aluminium Industry SRL este un producator de frunte de confectii metalice pentru constructii, de orice complexitate: structuri de corturi, hangare prefabricate, depozite, cladiri, complexe de animale, facilitati sportive, structuri domestice, spatii modulare, cladiri mobile, corturi militare, campusuri modulare etc.

Trei motive pentru care trebuie trebuie sa apelezi la compania Analko Aluminium Industry SRL:

  • confectii metalice pentru constructii cu cadru metalic
  • viteza mare de constructie
  • instalarea in cel mai scurt timp posibil.

Utilizarea structurilor metalice iti permite sa realizezi rapid constructia de cladiri industriale si rezidentiale. Structurile se caracterizeaza prin usurinta, durabilitate si o varietate de modificari, care imbunatatesc semnificativ aspectul estetic al cladirilor.

Un schelete este o structura de tije, in care capetele barelor sunt legate in noduri si formeaza un sistem static neschimbat. Scheletele din otel sunt larg raspandite in multe domenii de constructie: de la acoperiri si plafoane ale cladirilor industriale si civile, pana la poduri, stalpi de linii de transport, instalatii de comunicatii, posturi de radio si televiziune (turnuri, piloni), galerii transportoare, supape hidraulice, macarale de ridicare etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *