Ci.ro este un site dedicat comercialzarii echipamentelor si utilajelor dar si a diverselor piese de schimb pentru acestea.

Reductoare epicicloidale planetare standard, motoare electrice monofazate sau trifazate, convertizoare, piese pentru transmisii, echipamente SNEC, benzi si cupe pentru elevator, motoare virbante, tabla perforata, placi de poliamida, banda teflon, benzi transportoare si diverse accesorii, toate aceste plus multe altele pot fi achizitionate prin intermediul Ci.ro.

De exemplu, cu un simplu click pe acest link, https://www.ci.ro/banda-teflon-tesatura-teflonata/, veti putea achizitiona banda din teflon tesatura teflonata, banda autoadeziva teflon din fibra de sticla de cea mai buna calitate. Produsul se comercializeaza la metru liniar fiind disponibil in functie de grosimi. Acestea pot fi cumparate de 0.08 mm, 0.115 mm, 0.13 mm, 0.22 mm si 0.25 mm. Deci in functie de nevoi, cu siguranta pe Ci.ro veti gasi exact ceea ce aveti nevoie.

Aceste benzi din teflon sunt utilizate in general la masinile de impachetat, ma concret in sigilarea pungilor, cutiilor si asa mai departe. Se folosesc la masini de baxat, cuptoare si orice alt tip de aplicatie unde temperatura de lucru este foarte ridicata.

Tesatura, folia sau panza din fibra de sticla, este in general acoperita cu teflon. Acest material se utilizeaza la masinile de ambalat la partea de sudare si taiere a foliei termocontractibile. Datorita proprietatilor foarte antiaderente, protejeaza firul sau banda de nicheline, pentru a nu exista riscul lipirii de ea, folia termocontractibila de sudat.

Tot prin intermediul Ci.ro, veti putea achizitiona si benzi transportoare din teflon, insa acest lucru se va realiza numai la cerere.

Cei de la Ci.ro, comercializeaza toate aceste piese de schimb industriale si diverse echipamente la preturi competitive, extemd e avantajoase dar si de-o calitate superioara.

Toate produsele comecializate de acestia dispun de o scurta descriere, astfel incat sa va puteti orienta corepunzator dupa produsul dorit in momenul achizitionarii. Pentru orice ati avea nevoie, acestia va stau la dispozitie prin intermediul datelor de contact, iar pentru orice detalii suplimentare sau nelamuriri, nu ezitati sa ii contactati si cu siguranta problema va va fi rezolvata in cel mai scurt timp.

Nu cu mult timp in urma am apelat si eu la serviciile Ci.ro si am fost extrem de multumit. Am achizitionat cativa metrii de banda teflon si in numai doua zile comanda a si ajuns la mine. Totul a decurs perfect, atat in ceea ce priveste comanda, cat si transportul, iar produsul de asemenea s-a prezentat impecabil.

Principalele categorii de produse ce pot fi achizitionate prin intermediul Ci.ro, sunt urmatoarele:

  • Motoreductoare
  • Transmisii
  • SNEC
  • Elevatoare
  • Vibrare
  • Materiale Tehnice
  • Conveioare

Daca si dumneavoastra sunteti in cautarea unor astfel de produse, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul acestora, unde va sunt afisate toate detaliile necesare despre aceste produse, echipamente si utilaje industriale, astfel incat sa puteti fi siguri de ceea ce urmeaza sa comandati. Toate echipamentele sunt de calitate si gata sa isi duca la bun sfarsit scopurile pentru care au fost create si bineinteles vin insotite de garantie ce poate varia in funtie de fiecare produs in parte.

Acestia au ca scop principal prestarea de servicii de cea mai buna calitate, fiind depus constant efort in vederea imbunatatirii relatiilor atat cu clientii si cu colaboratorii, astfel ca fiti siguri ca indiferent de problema care ar putea aparea, nimic nu va fi trecut cu vederea fiind rezolvat in cel mai scurt timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *