Sa iti construiesti o casa din containere poate fi o solutie extrem de buna, fiind alternativa perfecta pentru un buget ceva mai mic pentru aceia care isi doresc sa se aseze mai repede la casa lor.

Este de asemenea o constructie ingenioasa si economica, ce se poate realiza cu bani putini dar si intr-un timp foarte scurt.

Daca nu dispui de suficienti bani incat sa iti poti ridica o casa normala, poti lua in calcul aceasta varianta care a fost deja pusa in practica de ceva timp datorita avantajelor multiple in special din punct de vedere financiar.

Aceste case pot fi construite din unul sau mai multe containere, atat simple cu parter cat si cu etaj. Imbinarea modulelor este foarte usor de realizat si pot fi construite cu sau fara fundatie, insa este totusi recomandata o fundatie pentru avea probleme in timp datorita umezeli de la sol.

Unul dintre avantajele unei case din containere, este dat de faptul ca aceasta va putea fi montata dintr-o parte in alta foarte simplu, pe cand o casa normala nu o vei putea demonta si remonta. In plus, pot fi asezate pe orice fel de teren, evident cu conditia ca suprafata sa fie plana.

Casele din containere se pot echipa si izola precum o casa normala cu izolatii, sistem de incalzire, instalatii electrice, boiler pentru apa calda, calorifere si asa mai departe, atat la interior cat si la exterior, astfel ca fie vara fie iarna, temperatura din interior se va pastra perfect fara nici un fel de problema.

In ceea ce priveste finisajele, fie ca discutam despre placari cu rigips, lambriuri de lemn, piatra sau caramida decorativa si orice ne trece prin cap, toate sunt posibile fara nici un fel de restrictie.

Daca treaba este bine facuta si cu materiale de cea mai buna calitate in ceea ce priveste finisajele, desi la baza discutam despre containere, casa va arata exact ca una normala si tot asa se va si simtii.

Pentru a fi sigura ca in construirea unei astfel de locuinte vei incepe cu dreptul, trebuie sa apelezi in prima faza la o firma care se ocupa cu comercializarea unor containere de cea mai buna calitate, deoarece un container care da semne de rugina de nou, poate reprezenta un adevarat pericol pe termen lung.

Cele mai bune solutii in materie de cabine containere si case din containere le veti gasi pe site-ul celor de la Cabine-containere.ro. Acestia va pun la dispozitie o gama variata de containere, de diferite dimensiunui fiind perfecte atat pentru locuit cat si pentru spatii de depozitare, spatii de birouri, cabine pentru paza, spatii pentru dusuri si toalete si asa ma departe.

Pe termen lung o astfel de contructie va rezista in orice conditii, inclusiv la cutremure datorita flexibilitatii metalului care nu va crapa precum betonul sau caramida. Deci nu va exista sub nici o forma vreun risc de prabusire. Intr-o astfel de situatie, daca totul este ancorat cum trebuie in interior nu veti fi in pericol.

Este bine ca inainte de a va apuca de treba si ridica o astfel de locuinta, sa nu o faceti fara a avea anumite constinte si este indicat sa apelati la o echipa de experti in acest domniu pentru a va putea bucura cu adevarat de o constructie de-o calitate superioara si pe termen lung. Avantajele utilizarii lor nu vor intarzia sa apara, veti sesiza rapid acest lucru iar aceste containere de locuit de diverse dimensiuni va pot oferi un camin mai mult decat comfortabil.

Un alt avantaj foarte important al acestor case din containere este faptul ca sunt prietenoase cu mediul inconjurator, deoarece sunt confectionate din materiale nepoluante. Am ajuns intr-o perioada a timpului in care chiar avem nevoie de cele mai eficiente solutii de acest tip, datorita poluarii masive din ultimele decenii. Trebuie sa ne preocupe protejarea mediului daca tinem la sanatatea noastra si a celor care vor veni dupa noi si sa fim mai cu bagare de seama si sa cautam materiale cat mai prietenoase cu natura.

Avantajele sunt multiple fara nici o urma de indoiala si de aceea consider ca tot mai multi dintre ar trebui sa apelam la astfel de solutii care sunt de asemenea si mult mai avantajoase din punct de vedere financiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *