A face curatenia in casa nu a fost niciodata punctul meu forte, insa a trebuit sa am obisnuiesc cu ideea de cand m-am mutat singur. Inainte se ocupa de totul mama mea, insa acum, ca sunt adult, trebuie sa ma descurc si singur.

De obicei, imi programez o zi pe saptamana pentru a face curatenie totala in casa, dar acest lucru imi consuma destul de mult timp si nu reusesc niciodata sa iau tot praful de pe covoare si mobila.

Am decis sa schimb aceasta rutina si sa apelez la o solutie mai rapida si mai moderna de a face curat in casa. Astfel, am inceput sa caut produse si solutii.

Cautand pe internet, am gasit site-ul Sanito, un magazin profesional cu produse de curatat.

Magaiznul Sanito.ro are o experietna de peste 12 ani si citind pe internet am inteles rapid ca este cel mai bun loc de unde pot sa cumpar produse de curatat.

Site-ul distribuie detergenti profesionali, sapunuri lichide, dezinfectanti pentru maini, cosuri de gunoi, dozatoare si multe alte accesorii utile pentru curatenie.

In aceasta gama de produse am gasit si aspiratoare Sanito, care din descriere sunt mult mai eficiente decat aspiratoarele casnice normale.

Gama magazinului Sanito, ofera aspiratoare mult mai puternice si performante la preturi nu foarte diferite de cele practicate in magazinele obisnuite.

Pe mine m-au convins si am decis sa cumpar un aspirator profesional de pe site.

Am ales modelul de aspirator pentru praf si lichide, modelul SW 32P, 1300W, Columbus. Acest model are un rezervor cu o capacitate de 30 de litri (34,32), cu un motor puternic, un sistem integrat de reglare a debitului de aer si pot fi folosite in incaperi mici si medii ca suprafata. Au o latime de lucru de 400mm, sunt usor de manevrat si sunt fabricate din materiale antisoc sau din otel in cazul aspiratorului sw30s.

Dimesniunile pentru acest aspirator sunt 430x360x580, latimea de lucru este de 400mm, iar capacitatea rezervorului este de 30l.

Nivelul de zgomot este de 70db, iar greutatea totala de 7,8 kg. Alimentarea se face la 230V, iar puterea maxima este de 1300 W. Lungimea cablului este de 10 m, iar presiunea maxima de absorbtie este de 260 mbar.

Desi am intrat in posesia aspiratorului numai de o saptamana, diferenta se cunoaste imediat, deoarece cu ajutorul noului dispozitiv de curatenie termin treaba mult mai repede.

Avand actiune dubla, reusesc sa indepartez atat praful, cat si petele lichide de la diverse bauturi sau alimente de pe covor. Faptul ca aspiratorul are o putere mai mare de curatare nu afecteaza textura covorului sub nicio forma.

Greutatea sa nu ma impiedica sa il mut dintr-o camera in alta, deoarece este prevazut cu rotite pentru mobilitate deplina.

Aspiratorul SW 32P, 1300W, Columbus este un accesoriu pe care il recomand cu incredere oricarei persoane pasionate de curatenie, deoarece acest dispozitiv este precum o echipa intreaga de curatenie. Elimina praful din toate colturile si nu consuma deloc multa energie.

Sanito.ro ofera cea mai buna gama de produse pentru curatenie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *