Orice femeie are din când în când poftă să schimbe ceva la apariţia sa. Şi cel mai uşor de modificat se dovedeşte întotdeauna părul. Fie că visezi să te faci blondă sau te întrebi cum ţi-ar sta cu un bob nou, salonul de coafură e cel spre care ţi se îndreaptă paşii atunci când îţi doreşti o schimbare de look.

Iar dacă paşii te poartă în capitală, îţi recomandăm unul din cele mai bun salon coafura Bucuresti . E vorba despre salonul de înfrumuseţare Antica Studio, format dintr-o echipă de profesionişti creativi, experimentaţi şi inteligenţi. Este de departe locul unde ţi se vor transforma toate visele în realitate, unde vei fi întâmpinată cu prietenie şi te vei bucura un pahar de şampanie în timp.

Îţi oferim în incinta unui salon de infrumusetare  servicii de calitate, care vor răspunde tuturor nevoilor tale. Fie că îţi doreşti un balayage executat după cele mai moderne tehnici sau o coafură de mireasă, noi suntem acolo la dispoziţia ta!

 

Cel mai bun coafor 

îţi oferă:

Servicii de vopsit de cea mai înaltă calitate

Fie că ne dorim să scăpăm de firele de păr albe sau pur şi simplu să apelăm la o nuanţă nouă, care să ne pună mai bine în valoare personalitatea, noi, femeile, suntem dependente de vopsirea părului. Antica Studio este un salon de vopsit de marcă în Bucureşti datorită priceperii stiliştilor, care ştiu ce ţi se potriveşte cel mai bine şi pot obţine culoarea pe care o vrei, oricât de fantezistă ar fi. De asemenea, lucrăm cu produse profesionale care imprima intensitate şi rezistenţa culorii tale. Nuanţele de blond, şaten, negru, roşu, nu mai deţin niciun secret pentru noi, dar ne place să ne jucăm şi cu tendinţe noi, precum ombre-ul, balayage, bronde.

Tratamente pentru păr.

Părul vopsit, decolorat, care nu este îngrijit aşa cum trebuie, ajunge să sufere în timp. Aici intervin tratamentele noastre pentru păr. Decolorarea determina părul să ajungă casant, fragil, iar tratamentele îi redau luciul şi sănătatea. La Antica Studio lucrăm cu branduri de calitate, branduri consacrate la nivel European, iar în salonul nostru vei găsi de asemenea numai produse profesionale, datorită cărora părul arăta natural şi plin de vitalitate.

O coafură pentru orice ocazie.


Oricărei femei îi place să fie răsfăţata la salon, să se aranjeze şi să se facă frumoasă pentru acele momente speciale din viaţa sa. Fie că îţi doreşti o împletitură sexy pentru întâlnirea cu el, un coc lejer pentru şedinţa de la muncă în cadrul căreia speri să fii promovată sau o coafură fantastică pentru nunta ta, îţi stăm la dispoziţie. Talentul stiliştilor noştri şi consilierea lor vor fi tot ceea ce ai nevoie pentru coafurile la care visezi. De asemenea, preţurile sunt extrem de rezonabile şi accesibile pentru orice persoană care are grijă de aspectul său fizic.

Încă nu te-am convins? Ei bine, atunci te invităm să calci pragul salonului nostru pentru a te putea convinge de calitatea serviciilor pe care noi ţi le oferim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *