Mulți clienți ai hotelurilor se așteaptă la o experiență unică, într-o cameră care oferă calitate. Această așteptare este exact ceea ce face ca noua serie LG OLED Hotel TV EU961H să fie perfectă pentru orice hotel. Primul și cel mai bun TV OLED din lume primește un upgrade pentru hotelieri odată cu lansarea modelului WU960H. Designul elegant al afișajului ultra-subțire îmbunătățește orice stil de decor.

Televizorul WU960H OLED Wallpaper este proiectat pentru apartamente de lux, ecranul fiind complet plat și atât de subțire încât poate fi montat pe un cadru cu magneți, livrat împreună cu produsul. Cablul plat conectat la bara de sunet este ușor de ascuns și face ca TV-ul să pară că plutește. Bara de sunet subțire și elegantă conține comenzile televizorului, alături de difuzoarele de ultimă generație. Oaspeții beneficiază de o experiență unică de vizionare din combinația ecran OLED cu instrumente de sunet Dolby.

Cea mai vizibilă schimbare pentru hotelieri este funcționalitatea adăugată de sistemele webOS 4.0 și Pro:Centric Hotel Content Management. Chipset-ul îmbunătățit înseamnă că funcționarea este mai rapidă, atât în ​​fundal, cât și la schimbarea canalelor.

Seria EU961H impresionează de la prima vedere, ecranul subțire și suportul discret vor completa orice decor elegant. Tehnologia cu auto-iluminare OLED este renumită pentru nivelul ridicat de negru și pentru contrastul stelar, astfel încât afișajele oferă culori strălucitoare și o calitate incomparabilă a imaginii. Adăugarea tehnologiilor Dolby Vision și Dolby Atmos asigură oaspeților o experiență cinematografică de calitate.

Soluția Pro:Centric Direct de gestionare a conținutului sporeste experiența clienților, prin intermediul acestui sistem centralizat de management, hotelul poate configura și actualiza de la distanță televizoarele pe o bază de unități specifice. Acest lucru face posibilă oferirea de informații și servicii personalizate oaspeților, fără nevoia unui personal specializat sau expertiză IT.

Despre LG Electronics Business Solutions

LG Business Solutions oferă soluții profesionale în afișarea informațiilor, sistemul de aer condiționat, iluminatul și energia. Ca lider în inovarea B2B, LG Electronics Business Solutions își propune să ofere o soluție totală care să includă consultanță, instalare, întreținere și suport în colaborare cu partenerii săi de afaceri profesioniști. Vizitați http://www.lg.com/global/business.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *